Anastase: “ Boc ar câştiga oricând Primăria Cluj”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, ieri seară, pentru Realitatea TV că Emil Boc ar câştiga Primăria Cluj-Napoca, datorită realizărilor din perioada în care a condus administraţia municipiului.

"Sunt convinsă că Emil Boc ar putea să câştige oricând Primăria Cluj, amprenta pe care a lăsat-o pe Cluj e foarte importantă (...) Îmi doresc foarte mult să câştigăm Primăria Cluj. Dacă el ar fi soluţia, ar putea să fie o opţiune pentru PDL", a declarat Anastase.


După demisia lui Emil Boc din fruntea Guvernului, în interiorul PDL s-a luat în calcul posibilitatea ca liderul partidului să intre în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca.


Emil Boc a câştigat Primăria Cluj la alegerile din 2004 şi 2008, iar în momentul când a părăsit fotoliul de edil şef pentru a prelua funcţia de premier, l-a numit pe Sorin Apostu, primar interimar. Apostu a candidat ulterior din partea PDL, la alegerile din 2009, câştigând şefia Primăriei Cluj.

Prefectul Clujului, Florin Stamatian, a declarat că, demisia lui Apostu nu influenţează viitoarele alegeri pentru fotoliul de primar, scrutinul urmând să aibă loc la data stabilită.„Alegerile vor fi la termen, în iunie", a spus prefectul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite