Ambasadorul Israelului va avea o întâlnire în Senat cu membrii Comisiei de politică externă. Cine mai participă la reuniune

0
Publicat:

Ambasadorul Statului Israel în România, Reuven Azar are luni după-amiază o întâlnire la Senat cu membrii comisiei de politică externă. La această ședință va participa și soția românului care este soția românului ținut ostatic în Fâșia Gaza.

Comisia politică externă din Senatul României se va reuni astăzi cu ambasadorul Statului Israel
Comisia politică externă din Senatul României se va reuni astăzi cu ambasadorul Statului Israel

Comisia pentru politică externă din Senatul României se va reuni astăzi, pentru o întrevedere cu ambasadorul Statului Israel în România, potrivit News.ro. Ambasadorul va veni la discuții împreună cu soția românului ținut ostatic în fâșia Gaza.

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat recent că unul dintre cetățenii cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Statul Israel, este ostatic în Fâşia Gaza. Potrivit informațiilor furnizate de către autoritățile israeliene, românul era semnalat initial pe lista persoanelor dispărute.

Marți, la Palatul Victoria, are loc o întâlnire a premierului cu cu Ela Haimi, soția cetățeanului româno-israelian Tal Haimi, răpit în Fâșia Gaza.

Peste 8.000 de persoane ucise

 Ministerul Sănătăţii din Fâşia Gaza a anunţat luni că 8.306 persoane au fost ucise în acest teritoriu palestinian de la începutul războiului cu Israelul, informează AFP.

Potrivit Ministerului Sănătăţii al Hamas, printre cei ucişi se află 3.457 copii şi 2.136 femei. De asemenea, peste 21.000 de persoane au fost rănite în aceeaşi perioadă în Fâşia Gaza, a transmis sursa citată.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite