Alina Gorghiu: Atâta vreme cât la Cotroceni e preşedinte Klaus Iohannis, Dragnea nu va fi niciodată premierul României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, la Liga Aleşilor Locali, desfăşurată la Poiana Braşov, că liderul PSD, Liviu Dragnea, nu va ajunge premier al României atât timp cât preşedintele Klaus Iohannis se află la Palatul Cotroceni.

„Vă asigur că atâta vreme cât la Cotroceni există un preşedinte pe care îl cheamă Klaus Iohannis, Dragnea nu va fi niciodată premierul României“, a afirmat Alina Gorghiu, în faţa a sute de primari strânşi la Poiana Braşov la Liga Aleşilor Locali. 

Liderul PNL a dat asigurări că viitorul premier va veni din rândul PNL. „Viitorul prim-ministru al României va avea sânge de liberal. Vom face în aşa fel încât să-i convingem pe români să dea o lecţie usturătoare stângii ca în 2014“, a mai spus aceasta. 

Mai mult, aceasta s-a lansat într-un atac dur la adresa PSD şi a partenerilor pe care îi au social-democraţii, fiind făcută aluzie la partidul condus de Călin Popescu-Tăriceanu, ALDE. „Românii s-au săturat să fie guvernaţi de PSD. În lunile care urmează trebuie să arătaţi care sunt diferenţele între PNL şi PSD. Vă rog să guvernaţi onest, transparent, să nu încercaţi să tăiaţi cozile pentru a trece în faţă“, a precizat Gorghiu. 

Copreşedintele PNL a vorbit de rezultatul de la locale şi a punctat faptul că e optimistă că liberalii vor depăşi la parlamentare procentul de 33%. „E un rezultat bun la locale, însă se pute amai bun. Toţi ştim că potenţialul PNL e mai mare de 32-33%. Realitatea e că niciodată în România după 1989 nu a existat un partid mai mare pe partea dreaptă“, a completat Gorghiu.   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite