Alegeri PDL: Elena Băsescu: Vasile Blaga este înconjurat de oameni cu „frustrări“ sau „menţinuţi în funcţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Băsescu FOTO: Adevărul
Elena Băsescu FOTO: Adevărul

Europarlamentarul Elena Băsescu a declarat, sâmbătă pentru un post de televiziune, că este susţinătoarea Elenei Udrea şi că  s-a creat un trend în favoarea acesteia.

 De partea Elenei Udrea, susţine EBA, este Emil Boc, cel care a câştigat primăria Clujului, în timp ce Vasile Blaga este înconjurat de oameni cu „frustrări“ sau „menţinuţi în funcţii“.

Elena Băsescu a declarat că Raluca Turcan şi Andreea Paul s-au alăturat lui Vasile Blaga, având diferite frustrări.

„Asta spun ele în interiorul partidui, că nu au ajuns ministru din cauza Elenei Udrea. Presupun că este o reglare de conturi. Ele cred că acest lucru li s-a fi cuvenit“, a precizat EBA.

„Sunt foarte convinsă că Elena Udrea va câştiga astăzi competiţia şi nu vreau să iau în calcul varianta în care ar câştiga Vasile Blaga“, a declarat Elena Băsescu, pentru acelaşi post de televiziune.

EBA a mai spus că Vasile Blaga este privilegiat pentru că Teodor Stolojan nu l-a abandonat şi merge cu el până la capăt, dar că majoritatea susţinătorilor săi sunt oameni menţinuţi în funcţii. Ea a dat exemplul europarlamentarului PDL Marian Jean Marinescu, despre care a spus că are trei funcţii cărora nu le face faţă. Ea se referă la funcţiile pe care Marian Jean Marinescu le deţine atât în Parlamentul European (PE), în calitate de Membru al PE, Vicepreşedinte al Grupului Partidului Popular European, dar şi aceea de preşedinte al organizaţiei PDL Dolj.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite