Alegeri parlamentare 2020. Sighiartău: „Am votat pentru un sistem de sănătate puternic, pentru şcoli moderne, pentru autostrăzi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Sighiartău, secretar general al PNL. FOTO Eduard Enea
Robert Sighiartău, secretar general al PNL. FOTO Eduard Enea

Alegeri parlamentare 2020. Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a precizat, duminică, după ce a mers la urne, că a votat pentru un Guvern care să continue marile proiecte de modernizare a României.

„Am votat astăzi cu gândul la tineri, pentru că avem datoria de a lăsa moştenire o ţară mai liberă, mai puternică şi mai dezvoltată decât am primit-o noi de la părinţii noştri. Am votat pentru un sistem de sănătate puternic, pentru şcoli moderne, pentru autostrăzi care să lege toate provinciile istorice româneşti, pentru stat de drept şi pentru o Românie puternică în lume”, a scris pe pagina sa de socializare Robert Sighiartău. 

„Am votat pentru reclădirea României, iar acest lucru se poate întâmpla dacă vom avea politicieni care vor şti să atragă banii europeni şi mai ales dacă vor şti să îi folosească pentru binele tuturor. Veniţi la vot ! E un vot sigur ! Dumnezeu să binecuvinteze România!”, a completat Sighiartău. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite