Administraţia Prezidenţială, despre scandalul din PSD: Preşedintele aşteaptă să vadă ce se întâmplă în mod oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Dobrovolschi
Mădălina Dobrovolschi

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat că şeful statului se va întlni săptămâna viitoare cu cancelarul german Angela Merkel. Cât despre situaţia tensionată din PSD, Klaus Iohannis aşteaptă un deznodământ oficial.

Mădălina Dobrovolschi a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni săptămâna viitoare, la Berlin, cu cancelarul german Angela Merkel, dar şi cu preşedintele Franţei Emmanuel Macron, în marja Consiliului Europen de la Bruxelles. Mădălina Dobrovolschi a fost întrebată şi despre poziţia preşedintelui faţă de situaţia politică internă.

Domnul Iohannis are un punct de vedere cu privire la intenţia PSD de a retrage minitşrii şi chiar de a schimba premierul?

Dobrovolschi: Sunt doar speculaţii, doar informaţii pe surse. Nu am văzut o comunicare oficială, nu sunt deocamdată decizii oficiale comunicate. În acest moment, noi, la nivel de Administraţie Prezidenţială, domnul preşedinte, aşteptăm să vedem ce se întâmplă din punct de vedere oficial, după aceea vom avea o reacţie.

Nu a fost o discuţie între Iohannis şi Dragnea?

Nu am informaţii deocamdată. 

A luat preşedinte o decizie cu privire la legea salariăzării?

Legea a ajuns pe masa preşedintelui vineri. În momentul acesta, se află în analiză. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite