Acuzaţii fără precedent în Parlament: „Îngrijorarea lui Orban era cum să se îmbete la Guvern”. Lider PNL: Să ridice piatra cel fără de păcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Măsurile de relaxare din interiorul Guvernului. FOTO Facebook Vasilcoiu
Măsurile de relaxare din interiorul Guvernului. FOTO Facebook Vasilcoiu

PSD şi PNL s-au atacat în Parlament pe tema nepurtării măştii de protecţie de către Ludovic Orban într-o sală a Guvernului şi pentru faptul că a consumat băuturi alcoolice la locul de muncă. Liderul deputaţilor PSD a subliniat că îngrijoarea lui Orban „era cum să se îmbete la Guvern”, nu aceea că nu sunt măşti de protecţie.

„Mă întreb de ce Orban şi-a dat amendă minimă? Nu era îngrijorat că nu au dat încă măştile gratuite. Îngrijorarea lui Orban era cum să se îmbete la Guvern. Fuma trabuc în Guvern”, a declarat liderul deputaţilor PSD. 

Replica a venit de la liderul deputaţilor PNL, Florin Roman. „Să ridice piatra cel fără de păcat. Sunt colegi de-ai dumneaviastră care nu au făcut acelaşi lucru? Aţi dus totul la un nivel care ţine la un subiect de scandal, nu de Parlamentul”, a precizat Florin Roman. 

De asemenea, liberalul a subliniat că PSD nu ar mai trebui să vorbească de DNA şi plângeri penale, din moment ce este un partid care are „hoţia în ADN”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite