Un papagal vorbitor a fost arestat. Care este motivul VIDEO

Un papagal vorbitor a fost arestat. Care este motivul VIDEO

Un papagal a fost arestat

Acuzat că a încercat să-şi avertizeze stăpânii în legătură cu descinderea poliţiei, un papagal a ajuns în custodia autorităţilor din Brazilia.

La începutul acestei săptămâni, o patrulă de poliţie din oraşul brazilian Teresina a observat pe stradă un bărbat care cumpărase droguri dintr-o casă cunoscută ca aparţinând unei femei care a fost arestată de două ori pentru trafic de substanţe interzise.  
 
Poliţiştii au descins în casa respectivă, însă nici bine nu au intrat, când s-a auzit „Mama, poliţia!“. Cel care îi avertizase pe cei din casă de sosirea poliţiei a fost un papagal. „Trebuie să fi fost antrenat pentru asta“, a declarat un reprezentant al poliţiei, după incident, potrivit presei braziliene.  
 
Pasărea, loială traficanţilor de droguri care o îngrijeau, a fost reţinută pentru că a fost că „a încercat“ să compromită raidul ofiţerilor anti-drog.
 
În afară de capturarea acestui papagal-complice, raidul s-a soldat cu arestarea unui cuplu, care avea în casă cocaină şi o sumă mare de bani.
 
Papagalul a fost transferat de poliţie la o grădină zoologică din Teresina.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările