Zidane, scos din sărite: Cum a reacţionat după ce întrebările unui jurnalist l-au supărat VIDEO

Zidane, scos din sărite: Cum a reacţionat după ce întrebările unui jurnalist l-au supărat VIDEO

Francezul de 48 de ani s-a despărţit de Real Madrid, la finalul sezonului recent încheiat. Eşecul unei stagiuni fără trofee îl urmăreşte însă, în continuare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zinedine Zidane e liber de contract, după un al doilea mandat mai puţin reuşit la Real Madrid, însă, în weekend, s-a întors în Capitala Spaniei. Nu pentru a merge la sediul fostului său club, ci pentru a asista la un meci jucat de Rayo Vallecano, formaţie la care fiul său, Luca, a fost titular în poartă.
 
Potrivit Telekom Sport, înainte de a intra pe stadion pentru a asista la meciul dintre Rayo Vallecano şi Girona, Zidane a fost abordat de jurnalistul Sergio Quirante, de la emisiunea Gol. Quirante l-a întrebat pe antrenorul francez dacă scrisoarea sa explozivă, în momentul în care s-a anunţat plecarea sa de la Real, l-a deranjat pe preşedintele clubului, Florentino Perez. 
 
Vizibil iritat, Zidane a avut o reacţie nervoasă: „Vei continua să pui aceleaşi întrebări lipsite de sens? Vei pune aceleaşi întrebări? Munca ta e ruşinoasă! Te cunosc şi mă cunoşti. Vino încoace, vino să vorbeşti cu mine fără camere“, a spus Zidane.
 
Apoi, pentru a nu-l supăra, totuşi, pe Quirante, Zidane l-a luat pe acesta după gât, vorbind cu el între patru ochi, în drum spre stadion.
 
VEZI REACŢIA LUI ZIDANE
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările