Real Madrid taie în carne vie: Zidane pleacă după un sezon ratat. S-a aflat cine îl va înlocui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zidane

Formaţia „galactică“ a bifat o stagiune dezolantă, fără niciun trofeu, iar primul care a plătit preţul pentru această contraperformanţă a fost antrenorul care, în mandatul precedent, a scris istorie pe bancă.

Zinedine Zidane (48 de ani) şi-a început promiţător al doilea mandat la Real Madrid, luând titlul şi Supercupa Spaniei, în stagiunea precedentă. 

Cea actuală însă a fost un eşec total! Iar rezultatele confirmă această realitate dură. Toate trofeele s-au ratat în sezonul 2020-2021!

Drept urmare, aşa cum era de aşteptat, francezul şi conducerea clubului au ajuns la concluzia că e momentul să meargă pe drumuri separate. Informaţia a apărut în presa internaţională, în noaptea de miercuri spre joi. Şi s-a şi aflat deja cine îl poate înlocui pe fostul mijlocaş francez.

Italianul  Massimiliano Allegri (53 de ani) pare a fi alesul preşedintelui Florentino Perez, având şi avantajul că e liber de contract. Allegri a plecat de la Juventus, în iunie 2019, şi de atunci stă pe bară. 

Ca o ironie a sorţii, la Juventus poate ajunge Zinedine Zidane, în locul lui Andrea Pirlo. Formaţia torineză urmează să facă şi ea o remanieră masivă, după un sezon în care a avut rezultate dezamăgitoare pentru standardele sale. 

52 de meciuri a adunat Zinedine Zidane la Real Madrid, în acest sezon: 31 de victorii, 12 remize, 9 înfrângeri. Golaveraj: 88-46.   11 trofee a cucerit Zinedine Zidane, la Real Madrid, în calitate de antrenor: nouă în primul său mandat şi două în cel care se încheie acum.  
SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite