VIDEO Djokovici a răbufnit în finala Australian Open: „Te-ai făcut remarcat!“ Gest incredibil la adresa arbitrului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovic

Novak Djokovic l-a considerat vinovat pentru pierderea setului doi al finalei cu Dominic Thiem pe arbitrul francez Damien Dumusois.

Sârbul a răbufnit după ce a primit două avertismente pentru depăşirea timpului alocat serviciului în game-ul cu numărul nouă al setului doi. Cunoscut încă de la începuturile carierei pentru felul în care, în momente pe care le consideră importante, Djokovici bătea mingea înainte de serviciu de multe ori, uneori de peste 20 de ori, sârbul s-a considerat nedreptăţit la o decizie validată de imaginile în timp real cu cronometrul oficial.

Francezul l-a lăsat pe sârb fără primul serviciu la scorul de 6-4, 4-4 şi minge de break pentru Thiem, iar acesta a ratat cu dreapta, vizibil iritat, oferindu-i şansa austriacului de a servi pentru 1-1 la seturi.

Djokovici a jucat, per total, un game slab, comiţând dublă greşeală la 15-15, pentru ca apoi să lege greşeli neforţate, mai întâi cu reverul, apoi cu forehandul.

Ironic, sârbul i-a lovit pantoful arbitrului în drum spre scaunul său.

Prompt, Dominic Thiem şi-a câştigat serviciul şi setul, după 49 de minute, având 13 lovituri câştigătoare (faţă de 7 ale lui Djokovici), egalând scorul general la seturi în finală.

„Te-ai făcut remarcat în acest meci! Ţi-ai îndeplinit misiunea!“, i-a ţipat Djokovic arbitrului Dumusois, considerându-l vinovat pentru deznodământul setului secund.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite