Vasluiul se „afundă”! Moldovenii au pierdut cu 2-1 în faţa Coronei Braşov şi au preluat „lanterna roşie”

Vasluiul se „afundă”! Moldovenii au pierdut cu 2-1 în faţa Coronei Braşov
şi au preluat „lanterna roşie”

Liviu Antal a marcat singurul gol al oaspeţilor

Rămaşi fără opt puncte în clasament după cazul Codoban, vasluienii au pierdut meciul cu Corona Braşov şi se află pe ultimul loc în Liga 1. Echipa braşoveană a obţinut prima victorie din Liga 1.

Fără cei trei jucători eliminaţi în meciul cu Steaua, vasluienii, conduşi în premieră de Liviu Ciobotariu, au început foarte prost partida cu Corona Braşov, din deplasare. Gazdele au dat două goluri cu două şuturi superbe, din marginea careului, prin Buş (17) şi Brata (23).
Scorul primei reprize a fost 2-1, după ce Antal a marcat din lovitură de pedeapsă în minutul 45.
Jucătorul gazdelor, Dâlbea, a fost eliminat în minutul 70, iar vasluienii au forţat în finalul de meci, căutând egalarea. N-au obţinut-o, iar Liviu Ciobotariu a debutat cu stângul pe banca formaţiei galben-verde.

Liviu Ciobotariu: Nu mă aşteptam la acest rezultat, meciul a început de la 2-0 pentru Corona. Este trist. Rezultatul nu are nicio legătură cu depunctarea, noi trebuia să jucăm fotbal, să câştigăm acest meci, Este o ruşine când pierzi în orice meci, nu ne permitem acest lucru. 

Echipele de start:
Corona: T. Marc - Martac, Asanovici, Al. Tudose, Burlacu - Dîlbea, F. Miranda - H. Popa, Vranjkovici, Brata - Sg. Buş
FC Vaslui: C. Straton - Viveiros, Celeban, Prahici, Sălăgeanu - Caue, Wilk - A. Enescu, Lovrecici, Antal - Temwanjera
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: