Swiatek, surprinsă în fotografia zilei după finala French Open: Iga, reacţie de milioane FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iga Swiatek, 35 de victorii la rând FOTO EPA-EFE
Iga Swiatek, 35 de victorii la rând FOTO EPA-EFE

Iga Swiatek (Polonia, 21 de ani, 1 WTA) e deja în categoria marilor sportivi ai lumii. Până şi ea însă rămâne, uneori, impresionată, când primeşte susţinere din partea altor vedete.

Iga Swiatek a confirmat aşteptările din plin şi a câştigat French Open 2022, al 6-lea ei titlu la rând în circuitul WTA, de o manieră impresionantă. Adevărul a enumerat aici recordurile polonezei după ce a cucerit al doilea Grand Slam din palmares.

Iar finala de la Roland Garros a fost urmată de nişte momente memorabile. Primele au fost oferite de Adevărul aici, cu reacţiile celor două jucătoare, Iga Swiatek şi Cori Gauff. Astăzi, au apărut alte imagini surprinse imediat după terminarea meciului. De această dată, cu Swiatek în prim-plan. 

După ce s-a dus în tribune pentru a-şi îmbrăţişa stafful, Iga a observat, brusc, că e aplaudată de marele Robert Lewandowski (33 de ani), nimeni altul decât golgheterul polonez al celor de la Bayern Munchen. Expresia lui Swiatek, în momentul în care l-a văzut pe „Lewa“, a fost surprinsă de fotografi şi spune totul despre bucuria liderului WTA, după cum se poate vedea mai jos:

Lewandowski
Lewandowski
Lewandowski
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite