Cornel Dinu îl calcă în picioare pe Edward Iordănescu: Dezvăluiri despre numirea selecţionerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu, dezgustat de prestaţia naţionalei în meciul cu Muntenegru
Cornel Dinu, dezgustat de prestaţia naţionalei în meciul cu Muntenegru

România are trei partide cu Edward Iordănescu (43 de ani) pe bancă. Două pierdute, cu Grecia (0-1) şi cu Muntenegru (0-2) şi un egal, cu Israel (2-2). Şi deja apar oameni care cer, răspicat, plecarea selecţionerului!

Naţionala României a devenit o echipă numai bună de a-ţi strica CV-ul! Cosmin Contra, care în acest sezon se luptă pentru titlu în Arabia Saudită, a dat-o în bara la prima reprezentativă. Mirel Rădoi, care atinsese o semifinală de Campionat European cu România U-21, a avut eşecuri pe bandă, ca selecţioner la naţionala mare. Iar acum, Edward Iordănescu, venit pe cai mari, ce-i drept, după mai multe refuzuri primite de FRF, are rezultate dezolante cu naţionala României.

Iar Iordănescu chiar riscă demiterea, în cazul în care, la finalul campaniei din Liga Naţiunilor, în luna septembrie, România va rata unul din primele locuri în grupă! Problema e că, până să fie demis, i se cere deja demisia! Expertul Orange Sport, Cornel Dinu, fost internaţional şi selecţioner, a avut un discurs acid la adresa lui Edward Iordănescu, după 0-2 cu Muntenegru.

Ce a spus Cornel Dinu?

*Eu rămân stupefiat, nu-mi vine să cred. N-am crezut că se poate ajunge la aşa ceva la echipa naţională. Apărarea a fost dezastru, mijlocul n-a existat, atacul a jucat pentru ei. Să continui cu Chiricheş, să nu-ţi dai seama că... De fapt, noi am jucat ca nişte iezi, după mentalitatea lui Edi.

*Joci de la început cu Octavian Popescu, care, probabil, e cel mai în formă jucător. Mitriţă a făcut doar o transformare către munţii care înconjoară Podgorica.

*Nu poţi să te iei la bătaie cu nişte oameni care sunt recunoscuţi ca unii dintre cei mai puternici din lume. Şi ca înălţime.

*Dacă tu spui că, ceea ce le-ai cerut jucătorilor, n-au respectat în teren, mai bine îţi dai demisia. Vinovaţii nu sunt ei, eşti tu, pentru că trebuia să le ceri ceea ce ştiau să facă. Muntenegru e o echipă de berbeci. Nu te iei la bătaie tu, o mică pietricică, cu stânca. Încerci să treci pe lângă ea. Meciul a fost gândit total greşit.

*Criteriile după care el (n.r. – Edward Iordănescu) a fost numit nu ţin de fotbal, ci de anumite gusturi politice, influenţă familială.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite