Steaua a reacţionat după ce a fost implicată în scandalul cu mafia pariurilor: ce susţine clubul şi ce aşteaptă

Steaua a reacţionat după ce a fost implicată în scandalul cu mafia pariurilor: ce susţine clubul şi ce aşteaptă

Cea mai galonată formaţie din România a disputat două partide amicale în 2013 care au devenit obiectul unui dosar de corupţie tocmai în Singapore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numele Stelei a ajuns în presa internaţională, în ultimele 24 de ore, într-un dosar care poate trimite în închisoare doi indivizi, eliberaţi, deocamdată, pe cauţiune, după cum „Adevărul“ a scris aici.
 
Laurenţiu Reghecampf, finul acestuia, şi Dan Petrescu sunt personajele cele mai cunoscute în scandalul care a erupt, iar „Reghe“ şi-a expus deja punctul de vedere aici.
 
Acum, a venit rândul steliştilor să aibă o reacţie venită sub forma unui comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.
 
„Steaua nu a fost şi nu este implicată în meciuri trucate!
 
Fotbal Club Steaua Bucureşti regretă faptul că numele clubului a fost implicat, fără voie, într-un rechizitoriu legat de trucarea unor meciuri din 2013 şi neagă orice implicare în astfel de practici.
Clubul nostru are o tradiţie îndelungată şi un nume respectabil atât pe plan naţional, cât şi internaţional, astfel încât considerăm că şi o simplă speculaţie cu privire la o implicare a Stelei în trucarea unor meciuri ar reprezenta o lipsă de respect şi o ofensă adusă celui mai titrat club din istoria fotbalului românesc.
 
Sperăm ca anchetele oficiale să aducă lumină în acest caz, în care clubul nostru pare să fie implicat doar ca şi victimă colaterală şi ne exprimăm, încă o dată, dezamăgirea cu privire la acest lucru“, e poziţia oficială a Stelei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările