Simona Halep s-a antrenat cu legendarii campioni Andre Agassi şi Steffi Graf

Simona Halep s-a antrenat cu legendarii campioni Andre Agassi şi Steffi Graf

Simona Halep

Simona Halep a ajuns de două zile în SUA, în Las Vegas, acolo unde pregăteşte alături de parteneri celebri participarea la Indian Wells.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep se pregăteşte la Red Rock Country Club sub supravegherea lui Darren Cahill – care antrenează acolo copii când nu o pregăteşte pe Simona – şi avându-i ca parteneri de antrenament pe Andre Agassi şi Steffi Graf. Nu e nici o noutate, pentru că de regulă elevii lui Darren se pregătesc uneori alături de Agassi şi Graf, care veneau şi în anii trecuţi la aceste şedinţe de pregătire, numai că atunci o făceau plătiţi fiind de echipa Adidas. Acum această echipă nu mai există, dar având în vedere relaţiile perfecte dintre Darren Cahill şi Andre Agassi, pe care l-a antrenat în ultimii ani ai carierei, cele două legende ale tenisului mondial mai trec din când în când pe la antrenamente. În anii trecuţi de această onoare se bucura Sorana Cîrstea, de exemplu. Pentru cei de la Red Rock Country Club venirea Simonei e o adevărată mană cerească, pentru că îşi pot delecta clienţii cu antrenamentele ei. Pe pagina de Facebook a clubului s-a afişat deja un anunţ că cei care doresc să o vadă la antrenament pe Simona, dar şi pe Andre Agassi sau Steffi Graf, sunt aşteptaţi în tribune în fiecare zi, de la 10 la 12.00, de până duminică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările