Simona Halep nu va face carantina la Melbourne. Anunţul făcut de australieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile au decis ca unii dintre sportivii care vor veni în Australia pentru turneele de tenis să efectueze cele două săptămâni de carantină obligatorie la Adelaide, în loc de Melbourne.

Simona Halep se numără printre cei 50 de sportivi care vor fi duşi cu avioane charter direct la Adelaide, în loc de Melbourne. Conform jurnalistului Michal Samulski, în afara celei mai bune jucătoare de tenis din România, printre cei care vor ajunge la Adelaide se vor mai afla Rafael Nadal şi Naomi Osaka. 

Conform Eurosport, postul de televiziune care va transmite în exclusivitate primul turneu de Grand Slam al anului, jucătorii care vor petrece  carantină la Adelaide vor oferi şi un meci demonstrativ în acest oraş, înainte de a se îndrepta spre Melbourne.

Până să debuteze la Australian Open 2021 (8-21 februarie), Simona Halep va participa la unul dintre cele două turnee WTA 500 organizate la Melbourne în perioada 31 ianuarie - 6 februarie (Gippsland Trophy şi Yarra Valley Classic). Românca va pleca spre Australia săptămâna viitoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite