Selecţionerul Ungariei a tunat după ce a fost învins de România în ultimul minut: „A fost o ruşine! E ceva personal“

Selecţionerul Ungariei a tunat după ce a fost învins de România în ultimul minut: „A fost o ruşine! E ceva personal“

Câştigător al Ligii Campionilor cu CSM Bucureşti, în 2016, danezul de pe banca Ungariei, Kim Rasmussen, a acuzat vehement arbitrajul în partida pe care echipa sa a pierdut-o dramatic în finala Grupei C a Mondialului de handbal de la Kumamoto, în faţa României.

Ştiri pe aceeaşi temă

Selecţionerul Ungariei a felicitat, sportiv, România la conferinţa de presă, însă a avut cuvinte grele la adresa brigăzii de arbitri din Germania. Nervii fostului principal al CSM-ului vin în contextul în care echipa sa a pornit ca din tun în partidă, cu cinci goluri consecutive. România a înscris un singur gol în primele zece minute, a intrat la pauză cu deficit de şase goluri, iar diferenţa maximă, în startul reprizei secunde, a fost de şapte goluri în favoarea maghiarelor.
 
Ce a spus Kim Rassmusen?
 
* Felicitări echipei României şi lui Tomas (n.r. - Ryde, selecţionerul României). În sport contează să fii primul la final.
 
* Sunt dezamăgit, sunt dezamăgit de mine. N-am obţinut nici măcar un egal. E cel mai dezamăgitor meci din cariera mea. Îmi pare rău pentru fete. Nu m-am ridicat la nivelul necesar. Este responsabilitatea mea! În ultimele două minute nu le-am putut spune fetelor decât «ă, ă, ă, ă» Nu am dat nicio indicaţie! Este vina mea!
 
* Ce au făcut arbitrii în ultimele 10 minute a fost ruşinos. Am simţit că a fost ceva personal împotriva mea. E greu când trebuie să joci cu un om mai puţin. Atunci când joci 7 contra 6 un spaţiu rămâne întotdeauna şi este greu să o ţii pe Cristin Neagu. Jocul 7 contra 6 a fost bun pentru România, a fost un avantaj pentru ele. Am de învăţat, dar este ruşinos ce se întâmplă de fiecare dată.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 
 
Ria, Ria, Bucuria. Jucătoarele anunţă în cor: e timpul să zbierăm. „Eu am făcut meciul carierei“
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: