Rivaldo a vorbit despre viitorul lui Ianis Hagi! Ce spune despre un eventual transfer într-un campionat de top

Rivaldo a vorbit despre viitorul lui Ianis Hagi! Ce spune despre un eventual transfer într-un campionat de top

Fostul Balon de Aur, Rivaldo îl sfătuieşte pe Ianis Hagi, dacă va avea ocazia, să se transfere într-un campionat mai puternic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Brazilianul, în prezent Ambasador Betfair, spune că trecerea lui Ianis într-o întrecere de de top este crucială pentru dezvoltarea fotbalistului. 
 
„Cred că atunci când are o oportunitate de a ajunge într-un campionat mai puternic, ar trebui să profite de ea. A juca în Serie A sau La Liga este foarte diferit faţă de campionatul din Scoţia şi cu siguranţă ar fi o şansă mare pentru el de a-şi demonstra valoarea în vârful fotbalului mondial. Hagi este un jucător foarte interesant, cu multe calităţi. Un transfer într-un campionat de top ar putea fi crucial pentru dezvoltarea sa ca jucător, iar acesta ar trebui să fie principalul său obiectiv, a evolua la cel mai înalt nivel într-unul din campionatele cele mai competitive. Este singura modalitate de a-ţi testa limitele ca jucător,” a spus Rivaldo pentru Betfair.
 
Proaspăt campion în Scoţia cu Rangers, sub comanda lui Steven Gerrard, Ianis Hagi ar putea avea oportunitatea de a juca într-un campionat mai puternic sezonul viitor, Sevilla şi Lazio fiind două dintre echipele despre care se spune că sunt interesate de român. 
 
Hagi a înscris în victoria lui Rangers contra lui Livingstone miercuri, ajungând la 7 reuşite în campionat în acest sezon. Contractul său cu noua campioană a Scoţiei expiră abia în vara lui 2024, astfel încât suma de transfer a unei eventuale despărţiri de Rangers ar putea fi mare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările