Mihai Gâdea s-a făcut de râs la emisiunea la care au fost invitate campioanele de la CSM Bucureşti. Ce întrebări penibile a adresat

Mihai Gâdea s-a făcut de râs la emisiunea la care au fost invitate campioanele de la CSM Bucureşti. Ce întrebări penibile a adresat

Mihai Gâdea a speculat de îndată succesul fetelor de la CSM Bucureşti, invitând echipa în platou, însă a dovedit că n-are habar de acest sport.

Ştiri pe aceeaşi temă

În momentul în care a primit confirmarea că jucătoarele de la CSM Bucureşti vor veni în emisiunea Sinteza zilei, Mihai Gâdea a şi postat un mesaj de felicitare pe facebook. DIn prea mare grabă, a scris hanbal în loc de handbal. 

Emisiunea a prilejuit şi mai multe momente ridicole. Mai întâi, el le-a cerut jucătoarelor să se prezinte şi să spună pe ce post joacă, după care s-a lansat într-o serie de întrebări penibile, remarcate şi selectate de jurnalistul Kamikaze Andrei Manţog.

”Ţi se spune Piti pentru că eşti mică?”. Răspuns: ”Mda”.
”Sunteţi amândouă din Danemarca? Şi... sunteţi prietene?”
”Care e poziţia cea mai grea la handbal?”
”Tu ce vrei să ne spui?” (Fernandei Da Silva). Răspuns (în spaniolă): ”Nu ştiu...”.
Antrenorului Kim Rasmussen: ”Poţi să te prezinţi? (...) Este prima ta mare victorie?”. Răspuns: ”Nu.”
Tot către Rasmussen: ”Ştii că fetele spun că tu eşti unul dintre cei mai importanţi oameni în această victorie?”
„Fetele se iubesc între ele? Asta e o chestie care m-a interesat întotdeauna”.  Mayssa Pessoa, care şi-a declarat orientarea homosexuală, răspunde jenată:: ”Păi... Depinde în ce sens...”.Gâdea: ”Adică aşa, ca într-o echipă, voiam să spun...”
”Tu de unde eşti, din Suedia sau din Danemarca?”. ”Îţi place Mircea Badea?” 

Moment important în handbalul românesc. Aurelia Brădeanu a anunţat ce va face în continuare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările