Mario Iorgulescu, crucificat: „Vreau să sufere! Să se târască în faţa copilului meu, rămas fără tată“

Mario Iorgulescu, crucificat: „Vreau să sufere! Să se târască în faţa copilului meu, rămas fără tată“

Mario Iorgulescu se reface acum la o clinică din Italia

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a provocat un accident în urma căruia Daniel Vicol (24 de ani) şi-a pierdut viaţa. Rămasă fără partenerul ei, Patricia Esmeralda e nevoită să crească acum un băieţel de doar câteva luni de una singură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sărbătorile de iarnă au fost orice, numai fericite nu pentru familia lui Daniel Vicol, tânărul de 24 de ani care şi-a pierdut viaţa, după ce maşina condusă de Mario Iorgulescu, un Aston Martin, a intrat pe contrasens, provocând un accident mortal. 
 
Dacă Iorgulescu jr stă acum bine mersi la o clinică din Italia, în schimb, Daniel Vicol a murit pe loc în maşina Audi în care se afla în momentul producerii tragediei. Practic, o viaţă a fost pierdută, fiindcă un băiat s-a suit beat şi drogat la volanul unei maşini în care, în mod normal, n-avea ce căuta, având în vedere trecutul său. Şi, mai grav e că, în aceste zile, nu se întâmplă nimic concret cu dosarul în care e împlicat Mario Iorgulescu! 
 
Această situaţie a revoltat familia victimei, care a lăsat doi copii în urma sa dintre care unul de doar câteva luni. Iar logodnica lui Daniel Vicol, Patricia Esmeralda - foto, jos (22 de ani), a vorbit pentru wowbiz.ro despre suferinţa prin care trece.
 
 
Ce a spus Patricia Esmeralda?
 
*Ultimele trei luni? Au devenit zile şi nopţi îngrozitoare, nimic nu mai e cum a fost. Nu mai am familie, nu mai am nimic...
 
*La început, mă gândeam că moare şi el (n.r. - Mario Iorgulescu)... Şi asta îmi doream.
 
*Sinceră să fiu, ar fi o pedeapsă prea mică să moară...A murit şi gata, nu mai ştii nimic. Îmi doresc să stea să sufere, să se chinuie de acum încolo încă 24 de ani. Când o avea copilul meu 24 de ani, să vină şi să se târască în faţa lui, asta îmi doresc. Vreau să plătească, să simtă zi de zi ce simt eu. Moartea e o pedeapsă prea mică pentru el. Probabil, de aia nici n-a murit, Dumnezeu nu avea nevoie de un criminal.
 
*Vreau cu ajutorul celor care se ocupă de acest caz să ajungem într-un punct în care Mario Iorgulescu să-şi primească pedeapsa care trebuie. Eu, în momentul de faţă, din cauza lui Mario Iorgulescu sufăr, nu sufăr degeaba. Vicol n-a murit pur şi simplu...
 
*Mi-aş dori de Crăciun ca Vicol să vină înapoi acasă. Să-şi vadă copilul cât a crescut, să-şi vadă familia...Să fie totul cum a fost....Mi-aş dori ca Mario Iorgulescu să plătească, să fie aici prezent, să-şi ia pedeapsa pe care o merită faţă de greşeala pe care a făcut-o faţă de mine, faţă de familia mea. 
 
*Dacă l-aş vedea pe Mario Iorgulescu acum? Cred că ar trebui să mă controlez să nu sar la gâtul lui...I-aş pune copilul ăsta în faţa lui şi l-aş întreba cum i se pare că copilul ăsta a rămas fără tată de la patru luni din cauza lui. Cum se simte el, aşa ca om, ca suflet să vadă un copil atât de mic şi să realizeze că nu mai are tată din cauza lui...Asta aş vrea...Să-i văd reacţia.
 
*Preferam să stea Vicol 15 ani în puşcărie...Vreau să se întâmple în aşa fel încât să fie foarte chinuit (n.r. - Mario Iorgulescu), să sufere foarte mult cum o să sufăr şi eu de acum încolo, toată viaţa. Trebuie să se întoarcă în România, să dea piept cu dezastrul pe care l-a lăsat în urmă, să vadă un copil fără tată, un copil orfan.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
Mario Iorgulescu, scârbit de România: „N-am de ce să mă întorc la falsitate şi la bătaie de joc unde toată lumea se crede rege pe burta goală“
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările