Italia vine la Cluj fără jucătoarea ei numărul 1: Vedeta adversarilor are COVID-19

Italia vine la Cluj fără jucătoarea ei numărul 1: Vedeta adversarilor are COVID-19

Camila Giorgi

Dacă noi am reuşit să o imunizăm pe Simona Halep (3 WTA), care a fost vaccinată deja, în schimb, italienii au suferit o pierdere grea din cauza noului coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar şi cu alegerile ciudate ale Monicăi Niculescu, despre care Adevărul a scris aici, e clar că România e mare favorită, în faţa Italiei. 
 
În lotul anunţat de căpitanul-nejucător al acestei naţionale, Tathiana Garbin, se regăseşte o singură sportivă de Top 100. Şi lipseşte jucătoarea lor cu cel mai bun clasament, Camila Giorgi (29 de ani, 80 WTA), diagnosticată cu COVID-19.
 
Iată lotul cu care Italia va veni în România:
 
*Martina Trevisan (99 WTA)
 
*Jasmine Paolini (103 WTA)
 
*Elisabetta Cocciaretto (111 WTA)
 
*Giulia Gatto-Monticone (177 WTA)
 
*Bianca Turati (281 WTA)
 
România - Italia se joacă pe zgură, fără spectatori, în zilele de vineri, 16 aprilie, de la ora 15.30, şi sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 14.00, toate meciurile urmând a fi transmise, în direct, de Digi Sport.
25
martie e data ultimului meci jucat de Camila Giorgio, în turul I la Miami, pierdut în faţa lui Samsonova (110 WTA), scor 2-6, 4-6.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările