Fără Halep, am fi fost în lumea a 3-a: Rezultate dezolante pentru românce! Un set luat în trei meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Buzărnescu are un 2021 de coşmar
Mihaela Buzărnescu are un 2021 de coşmar

Atunci când avertizează că, după retragerea Simonei Halep (3 WTA), şi tenisul feminin românesc îşi va încheia perioada de glorie, Ion Ţiriac ştie ce vorbeşte!

Trei românce au intrat pe teren, marţi seară, în turneele de la Bogota (Columbia) şi Charleston (SUA). Şi, din păcate, toate au părăsit terenul învinse, după primul tur, în aceste întreceri.

Irina Bara (132 WTA), inclusă în echipa României pentru confruntarea cu Italia, a fost singura care a luat un set în cele trei întâlniri! Bara a fost învinsă de Arantxa Rus (83 WTA), scor 4-6, 7-5, 4-6. În decisiv, Bara a condus cu 3-2, dar apoi a mai luat un singur game şi a fost eliminată de adversara ei din Olanda.

Apoi, pe zgura de la Bogota şi-a făcut apariţia Mihaela Buzărnescu (136 WTA). Şi, pentru a şasea oară în şapte apariţii pe tabloul principal al unor turnee în acest an, Buzărnescu a şi fost învinsă după primul meci! Doar la Guadalajara, „Miki“ a trecut de turul I, fiind învinsă în turul II. La Bogota, Mihaela, inclusă de asemenea în echipa României, a pierdut duelul cu Harmony Tan (Franţa, 23 de ani, 190 WTA), scor 3-6, 3-6.

În fine, la Charleston, tot pe zgură, Gabriela Talabă (25 de ani, 214 WTA), apărută, în premieră, pe tabloul principal al unui turneu WTA, a fost bătută şi ea, fără drept de apel. Românca a pierdut în meciul cu Danka Kovinic (91 WTA), scor 6-7, 4-6. În primul set, Talabă a avut o şansă mare, servind pentru câştigarea setului la 5-4. Din păcate, Kovinic a făcut break, iar apoi şi-a croit drumul spre victorie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite