Ianis Hagi, arătat cu degetul de fostul antrenor: „Am vorbit cu el ore în şir! Aşa s-a compromis“

Ianis Hagi, arătat cu degetul de fostul antrenor: „Am vorbit cu el ore în şir! Aşa s-a compromis“

Ianis Hagi are trei goluri şi trei pase de gol la Genk, în acest sezon

S-a vehiculat că Felice Mazzu n-a fost niciodată de acord cu aducerea mijlocaşului român la Genk. Cert e că, oricum, relaţia n-a funcţionat: Genk are un sezon groaznic, Mazzu a fost demis şi Ianis e pe picior de plecare.

Ianis Hagi a devenit un „client“ al băncii de rezerve cu Felice Mazzu la Genk şi, din păcate, şi-a păstrat acest statut şi după îndepărtarea fostului antrenor.
 
De când Genk a fost preluat de neamţul Hannes Wolf, campioana Belgiei, ajunsă pe locul 8 din 16, a disputat cinci meciuri în toate competiţiile. Iată cât a fost folosit Ianis Hagi:
 
*0 minute în 2-2 cu Mouscron
 
*11 minute în 1-4 cu Salzburg
 
*Integralist în 1-2 cu Sint Truidense. A dat o pasă de gol.
 
*0 minute în 3-3 cu Antwerp (meci pierdut la penalty-uri)
 
*0 minute în 2-1 cu Cercle Brugge
 
Văzând cifrele de mai sus, devine clar că nu antrenorul a fost motivul pentru care Ianis Hagi nu s-a impus la Genk. Iar fostul tehnician al belgienilor, Felice Mazzu, a confirmat şi el acest lucru pentru publicaţia „Het Laatste Nieuws“, după cum a informat gsp.ro. Practic, Mazzu a lăsat de înţeles că Ianis nu s-a adaptat la Genk din punct de vedere tactic.
 
Ce a spus Felice Mazzu?
 
*Uitaţi-vă la Hagi, un fotbalist foarte bun, dar într-o linie de mijloc formată din trei fotbalişti nu e potrivit. 
 
*Am vorbit cu el ore în şir despre acest aspect. El poate juca doar în spatele atacantului, dar restul echipei trebuie să joace în funcţie de el. În acest mod, s-a compromis.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: