Halep va urma un tratrament special: Cum va proceda Simona în încercarea de a se reface pentru Turneul Campioanelor

Halep va urma un tratrament special: Cum va proceda Simona în încercarea de a se reface pentru Turneul Campioanelor

Simona Halep are un singur obiectiv pentru finalul acestui sezon: prezenţa pe teren la Singapore, acolo unde a evoluat de fiecare dată, începând din 2014.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep suferă de hernie de disc, însă, după cum a dezvăluit chiar ea, nu va fi nevoie de operaţie pentru ca liderul WTA să se facă bine.

Un medic sportiv, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a explicat pentru prosport.ro în ce va consta tratamentul pe care îl va urma Halep pentru a se reface înainte de Turneul Campioanelor (21-28 octombrie).

Ce va face Halep?

*În mod excepţional, poate juca la Turneul Campioanelor cu infiltraţii cu cortizon eco sau cortizon rengen. Dar e nevoie de 10 sau 12 şedinţe.

*Nu toate herniile de disc trebuie operate. Dacă s-a rupt fragmentul din disc şi a migrat, a căzut şi apasă pe măduvă, pe terminaţii nervoase, uneori, trebuie operată. La handbal, Steluţa Luca a avut o problemă de genul acesta. S-a dus la Viena la vremea respectivă, dar acum se poate face şi în România.

*Se infiltrează o substanţă, un antiinflamator, un derivat de cortizon pentru a scădea inflamaţia. Apoi, cu fizioterapie, cu gimnastică de recuperare, poţi să scapi de intervenţia chirurgicală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările