Halep savurează viaţa fără tenis: „A venit mănuşă pentru sufletul meu“. Ce îi place cel mai mult

Halep savurează viaţa fără tenis: „A venit mănuşă pentru sufletul meu“. Ce îi place cel mai mult

Simona Halep e încântată că nu mai are un program stabilit în funcţie de turnee

Dacă jucătorii de la locul 100 în jos trăiesc un calvar în această perioadă, având mari probleme financiare, în schimb, sportivii de elită au ocazia de a se bucura de banii câştigaţi pe teren şi de viaţa lor de lux.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep (2 WTA) a tot spus că simte nevoia să aibă o vacanţă prelungită, iar pandemia de coronavirus i-a îndeplinit această dorinţă. Constănţeanca de 28 de ani n-a mai intrat pe teren de la 22 februarie şi, la ce se întâmplă acum în lume, ar fi posibil ca nici să nu mai joace în acest an.
 
Ceea ce n-ar fi o problemă pentru Simona, după cum a mărturisit chiar ea într-un interviu acordat pentru emisiunea „100% Garantat“, difuzată de TVR. Fostul lider mondial, aflat în autoizolare în complexul rezidenţial în care locuieşte la marginea Bucureştiului, savurează viaţa fără tenis şi nu dă semne că şi-ar dori să revină pe teren prea curând.
 
Ce a spus Simona Halep?
 
*Îmi doream să-mi iau o pauză, dar nu reuşeam să mă conving că trebuia să renunţ la nişte turnee. Perioada asta a venit, pur şi simplu, într-un mod de a spune, mănuşă pentru sufletul meu. Îmi doream şi eu să vad cum e să stai acasă zi de zi, să te trezeşti, să n-ai un program bine stabilit. Recunosc că îmi place! Îmi place să fiu acasă!
 
*Faptul ca nu se mai ţin turnee, că trebuie să stăm acasă să nu mai călătorim e, pur şi simplu, o schimbare majoră pentru mine. Eu am călătorit săptămână de săptămână în toate părţile globului şi acum, deodată, a trebuit să rămân acasă. Eu fiind de 6-7 ani în top şi jucând săptămână de săptămână, neavând o pauză mai mare de trei săptămâni, pot să spun că eram obosită mental.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: