Halep, ironică: Simona şi-a „urecheat“ contestatarii din România după marea victorie cu Andreescu

Halep, ironică: Simona şi-a „urecheat“ contestatarii din România după marea victorie cu Andreescu

Simona Halep (5 WTA) a arătat că, deocamdată, ea e şefă, chiar şi într-un meci cu Bianca Andreescu (4 WTA), revelaţia sezonului în circuitul WTA.

Simona Halep şi-a dorit enorm să o învingă pe Bianca Andreescu, o jucătoare care, în ultimele luni, şi-a tot crescut cota de popularitate în România. Iar ascensiunea lui „Bibi“ a dat naştere la o dezbatere: cine e mai bună: Halep sau Andreescu? 

Bineînţeles, părerile au fost împărţite, însă fanii Biancăi au susţinut că favorita lor e peste Halep, având şi avantajul şi elanul tinereţei. Probabil, astfel de păreri au ajuns şi la Halep, fiindă, după victoria de luni, aceasta a avut o reacţie ironică la adresa celor care au făcut-o „bătrână“ la 28 de ani.

Ce a spus Simona Halep?

*Am auzit la mine în ţară că sunt un pic prea bătrână. De aceea, a fost un pic de presiune. Dar sunt fericită şi mândră acum că am văzut că sunt încă acolo şi pot să lupt, chiar dacă vin jucătoare tinere şi puternice, care câştigă deja la 19 ani un Grand Slam.

CITEŞTE ŞI:Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările