Halep, gata cu „picătura chinezească“: Simona, eliminată şi la Beijing după probleme medicale evidente

Halep, gata cu „picătura chinezească“: Simona, eliminată şi la Beijing după probleme medicale evidente

Simona Halep (5 WTA) nu se simte bine în „Ţara Marelui Zid“ şi gata! A părăsit atât Wuhan Open, cât şi China Open după al doilea meci disputat, fiind într-o suferinţă evidentă din punct de vedere fizic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep a debutat în forţă la Beijing, cedând doar două game-uri în duelul cu Peterson (57 WTA) şi mulţi au sperat că românca a scăpat de problemele fizice. Din păcate, n-a fost aşa.
 
Cel puţin în duelul cu Alexandrova (38 WTA) din turul II, „Simo“ n-a fost deloc în apele ei. Nu i-a mers serviciul şi a fost lipsită de mobilitate pe teren. Aşa s-a făcut că Halep a pierdut primul set, în doar 30 de minute: 2-6. 
 
Alexandrova a pornit ca din tun, a avut 3-0 şi 5-2 şi s-a impus cu 6-2. Înaintea ultimului game, Simona a cerut intervenţia fizioterapeutului, care i-a făcut masaj, câteva minute, la coapsa stângă. Degeaba însă! În game-ul următor, Halep şi-a pierdut serviciul la 30.
 
Durere şi masaj şi în setul doi
 
Halep a continuat să fie de nerecunoscut şi în setul doi. Alexandrova şi-a făcut serviciul la 30, după care s-a dus la 2-0 cu un break, unul izbutit la zero! Iar ca degringolada din jocul Simonei să fie şi mai evidentă, românca a cedat punctul decisiv, făcând şi o greşeală dublă.
 
Halep a punctat pe tabelă şi, cu un re-break, s-a apropiat la 1-2. Din nou însă, a cerut intervenţia fizioterapeutului pentru masaj la coapsa stânga, cea cu probleme. Şi, din nou, n-a scăpat de duereri şi şi-a pierdut şi serviciul: 3-1 Alexandrova! A fost începutul sfârşitului pentru Simona.
 
Alexandraova s-a dus la 4-1 şi, chiar dacă Halep a recurs la celebrul ei gest cu prosopoul peste cap în pauza dintre game-uri, ea n-a reuşit să găsească şi cheia revenirii în meci. Astfel, victoria obţinută de Alexandrova, 6-2, 6-3, a venit în mod firesc.
 
Halep a părăsit şi China Open şi rămâne de văzut dacă va putea juca în ultimele două turnee din acest sezon care figurează în calendarul ei:
 
*14-20 octombrie: Kremlin Cup
 
*27 octombrie - 3 noiembrie: Turneul Campioanelor, Shenzhen
 
CITEŞTE ŞI:
 
Halep, declaraţii alarmante după eşecul de la Beijing: Simona se întoarce de urgenţă în România
 
 
 
 
 
 
65
de minute a durat meciul Halep – Alexandrova din turul II, la Beijing.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: