Halep, o surpriză neplăcută pentru Alexandrova: Ce a spus rusoaica despre jocul Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (5 WTA) a pierdut repede în faţa unei jucătoare cu care s-a chinuit şi la Cincinnati, la 14 august. Atunci, măcar a câştigat după trei seturi.

Simona Halep a suferit o cădere mentală şi fizică după Wimbledon, iar rezultatele ei de atunci confirmă această situaţie.

De altfel, Martina Navratilova a fost prima care a remarcat că, după câte un triumf mare, „Simo“ are probleme evidente pentru a-şi păstra motivaţia. 

„Am văzut deja multe episoade de acest gen din partea ei, chiar şi anul trecut la Wimbledon, după ce câştigase Roland Garros. Am ajuns la concluzia că are o problemă în a gestiona victoriile şi în a-şi păstra calmul după ce obţine un succes major. E o jucătoare admirabilă, o luptătoare a generaţiei ei, dar problema aceasta persistă din păcate“, a declarat Navratilova, după ce Halep a fost eliminată în turul II de la US Open 2019, unde a intrat pe teren din postura de campioană de la Wimbledon.

Iar astăzi, învinsă în turul II de la China Open, Halep a fost o surpriză neplăcută pentru adversara ei, Ekaterina Alexandrova (38 WTA).

Ce a spus Alexandrova?

*A fost un meci destul de greu, dar ea n-a jucat prea bine.

*Îmi aduc aminte când am jucat ultima dată la Cincinnati, a fost mai greu decât astăzi, dar eu am încercat să rămân concentrată pe toată durata meciului, pentru că ştiu că poate juca, pur şi simplu, incredibil. 

*Am încercat să fiu concentrată şi atentă, mă bucur că am reuşit să o fac până la final astăzi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite