Francezii nu-şi revin după şocul numit Astra: „O dezamăgire enormă“. Reacţii din Hexagon după un rezultat istoric

Francezii nu-şi revin după şocul numit Astra: „O dezamăgire enormă“. Reacţii din Hexagon după un rezultat istoric

Hubert Fournier. FOTO: olweb.fr

Formaţia care s-a clasat pe locul 5 în sezonul trecut de Ligue 1 a cedat, acasă, în faţa vicecampioanei României, o trupă pe care jurnaliştii francezi o catalogaseră ca fiind dintr-un „sat din România“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victoria istorică a Astrei pe „Stade Gerland“ l-a încântat pe patronul Ioan Niculae şi a transformat-o pe gruparea giurgiuveană în favorită la calificare în grupele Ligii Europa. 
 
 
Dacă românii au exultat după rezultatul din meciul tur, în schimb, în tabăra franceză s-a instaurat o stare de uluială. „E o dezamăgire enormă. N-am reuşit să ne facem jocul în repriza a doua, cum făcusem în prima, şi am plătit pentru asta“, a declarat fundaşul Rose, cel care a văzut „roşu“, spre finalul jocului, lăsându-şi echipa în zece oameni.
 
„E un eşec colectiv. Am jucat cu o echipă care a ştiut să ne pună în dificultate şi pe care am ajutat-o şi noi. Ne-am abandonat principiile, dar trebuie să rămânem uniţi în această perioadă dificilă“, a spus antrenorul Hubert Fournier. Acesta a fost completat de secundul său, Michel Audrain: „Am arătat două feţe. Se poate să fi fost puţin surprinşi de această echipă, trebuie să ne punem nişte întrebări după această înfrîngere“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările