EXCLUSIV Mircea Sandu îl ameninţă pe Răzvan Burleanu: „E prea mic pentru mine, să nu mă supere...”

EXCLUSIV Mircea Sandu îl ameninţă pe Răzvan Burleanu: „E prea mic
pentru mine, să nu mă supere...”

Mircea Sandu şi Răzvan Burleanu sunt "în război"

Invitat la Adevărul Live, Răzvan Burleanu a spus că Mircea Sandu încearcă să-l detroneze din funcţia de preşedinte al FRF, cu scopul de a-şi recupera funcţia. Răspunsul „Naşului” a venit tot prin intermediul „Adevărul”.

Răzvan Burleanu susţine că Mircea Sandu şi Adalbert Kassai sunt oamenii care dirijează din umbră încercarea de schimbare a sa.
Domnule Mircea Sandu, sunteţi acuzat de Răzvan Burleanu că vreţi să-i luaţi locul. Cum răspundeţi?
Să-i spuneţi domnului Burleanu că nu mă interesează funcţia de preşedinte al FRF. Să scrieţi cu majuscule „Nu mă interesează”. Acum sunt în grădină, curăţ copacii uscaţi, am alte probleme.
Dânsul a spus că îl manevraţi pe şeful AJF Giurgiu, cel care a contestat validitatea alegerilor
Bine că mi-aţi spus, că poate acum am motive să-l dau în judecată. Ce vreau eu să-i spun domnului Burleanu este că e mic, e prea mic dacă gândeşte aşa. I recomand să nu mă supere, să nu mă deranjeze, că atlfel...
Că altfel ce?
Dom'le, atât să-i transmiteţi, să mă lase în pace, să nu mai îmi pronunţe numele dacă se plictiseşte şi n-are altă treabă.
Dar îl ştiţi pe şeful AJF Giurgiu?
Bineînţeles că-l ştiu pe Leşeanu, am jucat împreună şi e de peste 20 de ani şef la AJF Giurgiu, dar vorbeam cu el de două ori pe an, când venea la adunările FRF. Domnul Burleanu să ştie că dacă vreau să-l contest sau să fac vreo acţiune împotriva lui, va ştii că e de la mine, eu nu mă ascund..
Dar cu primele pe care le-aţi luat după meciul cu Grecia cum e?
Acele prime n-au fost de meci sau de calificare. Au fost nişte prime pentru nişte oameni care au muncit ore întregi peste program pentru organizarea meciului cu Grecia. Dar Burleanu e mic, e prea mic şi n-a înţeles.
Şi dvs aţi muncit peste program?
Normal. Şi vă mai spun ceva, când omul face profit, e normal să fie recompensat.
Domnul Burleanu mai spune că de organizarea EURO 2020 se ocupă FRF, nu dvs...
Burleanu să stea cuminte în banca lui, pentru că habar n-are. El trebuie să termine cu paşii greşiţi, că nu-mi place deloc ce am văzut în aceste două luni.
Cu ce-a mai greşit?
Păi cum e posibil să-l schimbi de la UEFA pe Belodedici şi să pui pe unu care număra dosare (n.r. – Aurel Ţicleanu). Dacă UEFA nu validează schimbările, să-şi dea demisiile toţi! Cum să începi să dai oameni afară fără aprobarea Comitetului Executiv? La cum a început, nu-mi dă nicio speranţă. Încă una vă mai zic şi plec la copacii mei: dacă pe cel de la AJF Giurgiu l-am pus eu să facă contestaţie, pe Timişoara cine a pus-o? Poate Chivorchian?

Dacă Burleanu face în 8 ani 20 la sută din cât am făcut eu, aş fi mulţumit. Dar nu cred

Mircea Sandu, preşedinte de onoare FRF

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările