Dinu, îngrozit de gestul lui Mircea Lucescu: Discurs dur după ce „Il Luce“ s-a dus la Giurgiu, chemat de Becali

Dinu, îngrozit de gestul lui Mircea Lucescu: Discurs dur după ce „Il Luce“ s-a dus la Giurgiu, chemat de Becali

Orice om normal îşi pune întrebări, când îl vede pe Mircea Lucescu lângă Gigi Becali, doi oameni incompatibili din toate punctele de vedere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu toate acestea, Mircea Lucescu a acceptat invitaţia patronului FCSB-ului şi, joi seară, nu doar că a asistat din tribune la remiza alba cu Mlada Boleslav (Cehia), dar chiar a intrat în vestiarul bucureştenilor pentru a-i motiva pe Tănase şi colegii săi.

Imaginile surprinse de televiziuni, cu Mircea Lucescu la Giurgiu, l-au dezgustat pe Cornel Dinu. Prezent în studioul Telekom Sport, „Procurorul“ a condamnat faptul că un om de talia lui Lucescu a acceptat să-şi asocieze imaginea, fie şi pentru un singur meci, cu un personaj grobian, precum Gigi Becali.

Ce a spus Cornel Dinu?

*Nu putem să ne ducem într-o asemenea degradare. Ar fi o explicaţie că ajutăm fotbalul românesc. Păi, pe cine să ajut? Pe ăla care dă cu bomba atomică la echipă de câţiva ani? Ce să fac acolo? N-ai ce să faci decât să te compromiţi. Probabil că nu e un moment prea fericit din cariera lui Mircea. Îmi pare rău, dar şi pentru mine e o surpriză total neplăcută. 

*Dacă eşti domn, dacă ai un comportament, indiferent cât ai vrea binele fotbalului, nu te aşezi lângă el (n.r. – Gigi Becali) sau să încerci să schimbi vorbe sau să faci ceva cu unul care distruge fotbalul de câţiva ani. 

*În pădurea Andronache se spune că au apărut şi extratereştrii într-o perioadă. Deci săracul Vergil (n.r. – Vergil Andronache, antrenor FCSB la meciul cu Mlada Boleslav) e un extraterestru adus la banca lui FCSB Becaliuţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările