FOTO Gigi Becali, distrus: Gestul prin care fanii l-au pus la zid la meciul cu Mlada Boleslav. Imaginile spun totul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Finanţatorul roş-albaşrilor a spus, în mod repetat, că s-a implicat în fotbal pentru a face bani, nefiind interesat de altceva. Doar că, la ce se întâmplă acum la club, nici de vreun câştig financiar nu mai poate fi vorba.

FCSB e în derivă şi, după prima manşa cu Mlada Boleslav, s-a şi îndepărtat de play-off-ul Ligii Europa, având în vedere că cehii vor juca returul pe teren propriu (13 august, ora 20.00, Pro TV).

Amatorismul instaurat de Becali nu doar că a compromis rezultatele din acest sezon, dar i-a şi scârbit pe puţinii fani care mai vin la partidele FCSB-ului. La Giurgiu, aceştia au protestat, de-a lungul celor 90 de minute, la adresa latifundiarului din Pipera.

Mai întâi, au afişat un banner cu un mesaj elocvent: „Ne-am săturat de incompetenţa ta! Pune un antrenor şi lasă-l să-şi facă treaba“.

Apoi, suporterii au aruncat cu nişte bancnote cu chipul lui Becali pe gazon, ironizându-l pentru faptul că a spus, de mai multe ori, că e interesat doar de a câştiga bani din fotbal. Imaginile surprinse de Pro TV vorbesc de la sine:

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite