Diagnostic groaznic pentru McGregor după lupta cu Poirier! Momentul horror în care şi-a fracturat piciorul! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conor McGregor . Foto Gettyimages

Vedeta artelor marţiale mixte, Conor Mg Gregor a primit un diagnostic crunt, la scurt timp după ce a fost nevoit să abandoneze meciul cu americanul Dustin Poirier, din cadrul galei UFC 264.

Irlandezul s-a retras în prima repriză a luptei, după o accidentare gravă la piciorul stâng, luptătorul părăsind ringul pe targă, iar primul diagnostic este unul terbil. 

Conform preşedintele UFC, Dana White, Mc Gregor şi-a rupt tibia, în apropierea gleznei, şi va fi supus de urgenţă unei intervenţii chirurgicale.

În ciuda accidentării suferite, McGregor a participat la conferinţa de presă, unde a ajuns sprijindu-se în cârje. "Piciorul e complet mort, e compromis. E greu de digerat, nici nu-mi dau seama dacă sunt atât de supărat. Nu ştiu ce să zic. Voi avea o abordare diferită la al treilea duel cu Dustin. Nu e de glumă cu loviturile acestea. Lovitura aceea joasă la gambă... n-am mai trecut prin aşa ceva. Felicitări lui Dustin, mă bucur pentru el, dar şi pentru mine, deoarece am avut şansa să lupt în acest vremuri", a spus McGregor, la conferinţa de presă, citat de digisport.ro

Accidentarea ar fi survenit la unul dintre primele dueluri, când Poirier a reuşit să blocheze o încercare de lovitură pe coapsă a irlandezului. McGregor a simţit că ceva nu este în regulă, dar a continuat să lupte, însă piciorul a cedat în timpul unui  schimb de lovituri de pumni, când irlandezul a încercat să facă un pas înapoi, aşa cum se poate vedea în imaginile de mai jos.

În ciuda acestui eşec, McGregor a anunţat că pentru el cariera în UFC nu s-a terminat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite