Două persoane, soţ şi soţie, şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier, la Iaşi. Momentul impactului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ziaruldeiasi.ro
FOTO ziaruldeiasi.ro

Potrivit ISU Iaşi, au fost două victime încarcerate, care, din păcate, nu au putut fi salvate. A treia victimă a accidentului, un bărbat în vârstă de 30 ani, care a suferit un traumatism toraco-abdominal, va fi transportat la un spital din Iaşi.

Tragedie pe străzile din Iaşi. Două persoane, soţ şi soţie, au murit într-un groaznic accident rutier care s-a produs joi, 8 iulie, în localitatea ieşeană Miclăuşeni, comuna Butea.

În accident au fost implicate două autoturisme: un Golf şi o autoutilitară. Potrivit primelor informaţii, şoferul Golfului ar fi încercat o depăşire, dar nu a mai ajuns pe banda sa, izbind autoutilitara. Cele două persoane din maşină au fost găsite inconştiente şi încarcerate. S-a încercat resuscitarea lor, dar fără rezultate. 

Potrivit ISU Iaşi, cele două victime au fost declarate decedate. Este vorba despre soferul maşinii Golf, în vârstă de 67 de ani şi sotia sa, în vârstă de 65 ani. Cei doi erau din Bacău. 

A treia victimă a accidentului, conducatorul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 30 ani, care a suferit un traumatism toraco-abdominal, va fi transportat la un spital din Iaşi.

O cameră de bord a unui participant la trafic a surprins momentul producerii accidentului rutier din judeţul Iaşi. Impactul a fost unul extrem de violent, fiind două persoane decedate şi pagube materiale.

Sursa: YouTube/Bzi Live

Vă recomandăm să citiţi şi:

Descoperirea excepţională care i-a luat prin surprindere până şi pe istorici. A fost făcută întâmplător şi dă istoria cu 7.000 de ani în urmă VIDEO

Rugăciunea unui medic chirurg acuzat de condiţionarea actului medical: „Doamne, Maica Domnului, fereşte-mă de procurori“. Era obsedat de bani

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite