Cazul Colţescu naşte alt scandal uriaş: Ambasadorul României din Mexic cere sancţionarea unui ziarist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Vâlcu, ambasadorul României în Mexic
Ionuţ Vâlcu, ambasadorul României în Mexic

Imaginea României a fost „pătată“ de un comentariu făcut de Ramon Fernandez la ESPN Desportes. Jurnalist cu vechime, în vârstă de 74 de ani, Fernandez i-a catalogat pe români ca fiind „nişte oameni încuiaţi“.

UEFA va veni cu un verdict în cazul Colţescu, cel mai probabil, după data de 5 ianuarie, având în vedere că forul european a intrat deja în vacanţa de Anul Nou.

Până să aflăm ce va păţi brigada românească delegată la meciul PSG - Istanbul Başakşehir, asistăm la tot felul de scandaluri secundare şi schimburi de replici care apar în presă după acest caz. Mai nou, potrivit Telekom Sport, s-a născut o situaţie tensionată, tocmai în Mexic!

„Adevărul“ a scris aici despre discursul absurd pe care l-a avut jurnalistul EPSN Desportes, Jose Ramon Fernandez (74 de ani), în momentul în care a comentat incidentele de pe „Parc des Princes“. „Românii nu înţeleg asta (n.r. – rasismul). Sunt oameni foarte încuiaţi, sunt foarte departe de blocul central european. Ei gândesc la fel ca în trecut, e foarte dificil“, a spus Fernandez.

Comentariul său, pe lângă faptul că a stârnit o reacţie dură în mediul online din partea românilor, a fost taxat acum şi de ambasadorul României la Mexic, Ionuţ Vâlcu. 

Într-o scrisoare trimisă postului ESPN Desportes, acesta cere „retragerea de pe post a jurnalistului Jose Ramon Fernandez, plus scuze publice“. 

VEZI INTERVENŢIA JURNALISTULUI MEXICAN

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite