Calvarul unui croat bolnav de COVID-19 în România: „Spitalul e mizerabil!“

Calvarul unui croat bolnav de COVID-19 în România: „Spitalul e mizerabil!“

La noi, oamenii se tem se fie diagonsticaţi cu noul coronavirus şi pentru că ştiu că, în multe oraşe, spitalele sunt adevărate focare, de unde ieşi cu mai multe probleme.

Ştiri pe aceeaşi temă

COVID-19 e o boală care nu discriminează şi, după cum vedem în fotbalul românesc, îşi alege victimele şi din rândul sportivilor de performanţă.

Acum, milocaşul croat al Astrei Giurgiu, Ljuban Crepulja, a avut ghinionul să fie infectat cu noul coronavirus. Doar că, după ce a văzut care sunt condiţiile internării, pare că îşi caută, cu disperare, scuze pentru a ieşi din spital!
 
Croatul de 26 de ani a fost oripilat de sistemul medical românesc. „O să stau două zile aici. Spitalul din Giurgiu e mizerabil. Până acum, mă simt foarte bine. N-am avut dureri sau simptome serioase, doar febră. Îmi dau paracetamol, în rest, nimic. Acum mă simt perfect. Am mers cu aer condiţionat în maşină. Ar putea fi de la asta? Probabil“, a spus fotbalistul de 26 de ani, pentru gsp.ro, sperând ca, la retestare, să iasă negativ, aşa cum s-a tot întâmplat, în cazul altor fotbalişti, în ultima perioadă.
 
Dacă la retestare, Crepulja va fi negativ, fotbalistul va ieşi din spital, iar meciul Astra - Craiova va fi reprogramat pentru vineri (ora 21.30).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: