Becali şi Anamaria Prodan s-au sfâşiat la televizor: Derapaje sexiste şi jigniri grele din cauza banilor

Becali şi Anamaria Prodan s-au sfâşiat la televizor: Derapaje sexiste şi jigniri grele din cauza banilor

Anamaria Prodan, un car de nervi

Cel mai mare transfer din istoria campionatului, plecarea lui Denis Man la Parma în schimbul sumei de 13 milioane de euro, a fost intermediat de firma de impresariat a lui Ioan Becali. Ceea ce a scos-o din sărite pe Anamaria Prodan.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Banul, ochiul dracului!“, e o zicală care se potriveşte perfect la scandalul colosal care s-a născut după transferul istoric al lui Denis Man (22 de ani), în Italia, la penultima clasată din Serie A, Parma.
 
Pentru că a implicat o sumă uriaşă de transfer, de 13 milioane de euro, impresarii au venit galopând în jurul celor două formaţii implicate, FCSB şi Parma, în încercarea de a-şi trage comisioane cât mai „grase“. Câştig de cauză a avut Ioan Becali, prin firma sa de impresariat. Avantajul său? Gigi Becali a vrut să ţină această afacere în familie, preferând să lucreze cu vârul său. Doar că, procedând aşa, a intrat într-un conflict cu Anamaria Prodan.
 
Într-o primă fază, latifundiarul din Pipera a încercat să o liniştească pe soţia lui Reghecampf, anunţând că îi va da şi ei 100.000 de euro: „Dacă stai la plajă, la Miami, şi iei o sută de mii de euro...I-am spus: <<Ana, când tu ai trimis oferta de zece milioane de la Parma, Meme obţinuse deja, de o oră, 13 milioane + două milioane bonusuri>>. Giovanni vorbise cu patronul american de la Parma. Giovanni a muncit mai mult şi a adus o ofertă mai mare“.
 
Degeaba a încercat Gigi Becali să o împace pe Anamaria Prodan. Astăzi, cei doi au intrat într-un conflict deschis, de la distanţă, cu declaraţii virulente făcute la diferite posturi TV, precum Pro X, Digi Sport şi Telekom Sport.
 
 
Ce a spus Gigi Becali?
 
*Nu mai discut în viaţa mea cu femei! Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Anamaria, îi dau bună ziua şi atât. Problema a fost că ea, când mi-a trimis mie oferta de zece milioane de euro, eu cu o oră înainte vorbisem cu patronul Parmei, iar el mi-a făcut ofertă de 13.000.000 plus 2.000.000 bonusuri! Ce să zic atunci? 
 
*Giovanni, de la A la Z, a făcut acest transfer. Nu mă interesează de Anamaria. Eu am greşit. Eu nu mai lucrez cu femei. Am făcut o greşeală, pentru că e nevasta lui Reghe. Ce îmi trebuia mie să vorbesc cu o femeie? Femeia e frumoasă acolo, manechin...
 
*Totul e meritul lui Giovanni şi atunci eu nu pot fi nedrept. Dreptatea e că Giovanni a făcut, e meritul lui. Dă-i Cezarului ce e al Cezarului.
 
*Giovanni a vorbit despre salariul lui Man pentru că e un om capabil. El mi-a facut intrarea la patronul Parmei, nu Ana. Eu am tacut o perioadă pentru că nu am vrut să se strice ceva la acest transfer şi să îl ratăm tocmai pe final. Dar am avut noroc cu Giovanni că a intrat pe fir şi am putut să discut direct cu patronul de la Parma.
 
*Eu cred că Ana nici nu îl cunoştea. Cu ce a greşit Giovanni? Eu i-am spus să discute şi de banii de salariu pentru băiat pentru că i-am promis mai de mult lui Man că o să plece de la mine undeva pe un milion de euro salariu.
 
*Nu am vrut circ, altii au vrut circ şi era să pice şi transferul. Dar va spun încă o dată că Ana nu va mai avea cu mine nicio relaţie. Să termine cu frazele alea gen familia mea, pentru că nu vreau să mai discut cu ea niciodată în viaţa mea.
 
*Afaceri nu mai fac dacă eşti femeie! «Du-te, bă femeie, nu fac cu tine afaceri». Nu discut cu ele. Aşa fac eu, treaba mea. Am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghe, pentru că e nevasta omului cu care am lucrat. Altfel, călca la mine vreodată? Nu mai vreau să vorbesc despre ea. 
 
*Eu stau de vorbă cu prinţii şi cu regii, cu reginele nu. Pentru mine nu doar că nu există Ana, nu există vreo femeie. Îţi dau cuvântul meu de onoare, nu va mai exista niciodată în viaţa mea să mai vorbesc cu doamna Anamaria Reghecampf. Niciodată în viaţa mea. Dacă o văd îi dau bună ziua, salut, dar să mai discut cu ea? Niciodată în viaţa vieţilor mele. 
 
*Nu vreau să o minimalizez, nu mă interesează despre ea. Eu am greşit. Eu nu lucrez cu femei, am greşit că e nevasta lui Reghe. Ce-mi trebuia mie să am o relaţie cu femeie, discuţii? Pentru femeie nu există meserie de agent.
 
Ce a spus Anamaria Prodan?
 
*Am văzut declaraţiile, ce aş putea să spun? Ceea ce a făcut Gigi Becali şi cum a reacţionat arată că e foarte mic. Nu o să mai existe nici din partea mea vreodată un transfer (n.r. - de la FCSB). 
 
*Am lucrat alături de omul ăsta (n.r. - Gigi Becali) şi l-am ajutat incredibil şi pe vremea când era la puşcărie. Atunci eu şi soţul meu am tras ca de acest club (n.r. - FCSB) să nu se aleagă praful. Am adus jucători şi nu am cerut vreodată un comision, m-a rugat să nu iau comision, când aduc jucătorii. Nu am făcut-o, nu am vrut să simtă că cineva îi ia banii. 
 
*Acum însă a vrut să-şi bage vărul, pe Giovanni, în acest transfer, doar de disperare. Amândoi disperaţi, nu cumva Anamaria Prodan să-şi atribuie acest transfer şi lumea să vorbească de ea. 
 
*I-am vândut jucători de zeci de milioane de euro, jucători care erau în ultimele 6 luni de contract pe care puteam să iau eu banii, precum Bourceanu, Adi Popa, Szukala, Sânmărtean.
 
*Oferta oficială de la Parma am trimis-o eu personal tuturor din club, pe adresa oficială a clubului Steaua. De la prima ofertă au vrut să dea 10 milioane de euro + bonusuri. Gigi Becali a ştiut că de 6 luni eu negociam transferul acestui jucător. Eu am toate mailurile oficiale, toate discuţiile cu Dennis Man şi tatăl lui până acum o oră, când l-au obligat să semneze cu Giovanni o hârtie pe două zile. Jucătorul şi tatăl jucătorului au refuzat să rupă contractul cu mine, dar i-au ameninţat în toate felurile.  
 
*Dacă patronul Stelei şi Giovanni Becali avuseseră o ofertă de 13+2 milioane, de ce clubul Parma a trimis două ore mai târziu o ofertă oficială de 10 milioane de euro + alte două?
 
*Eu ştiu ce am făcut, acest transfer mi se datorează 100%. Am să prezint fiecare mesaj şi mail oficial din ultimele 6 luni pe care eu le-am avut cu Parma. Sunt apeluri pe Zoom, discuţiile mele cu Dennis Man şi cu tatăl său. 
 
*Am totul scris, nu mă interesează să mi se atribuie mie transferul. Ştiu cine sunt şi ce pot. Patronul Stelei a primit oferta oficială de la mine, dar de disperare ca o femeie să nu facă asemenea transfer l-a băgat pe Giovanni.
 
*E urât ce a făcut Gigi Becali. Mi-a zis că îmi dă 100.000 de euro pentru acest transfer, eu am refuzat clar, eu nu sunt o săracă. Asta să facă cu altcineva. Eu sunt Anamaria Prodan. Nu am ajuns eu să iau 100.000 de euro de la Becali.
 
*Şi tot tac şi tot zic lasă că sunt milionară, nu am nevoie de banii lui Gigi. Păi, suntem prieteni numai când...Cât să am şi eu o limită? Ţi l-am adus pe Stanciu, nu am luat niciun ban. Ţi l-am vândut pe Stanciu, nu am luat niciun ban. L-am adus pe Adi Popa, i-am adus pe toţi. I-am convins să vină la Steaua (n.r. - FCSB). Pentru că nimeni nu mai vrea să vină la Steaua (n.r. - FCSB), toţi sunt diperaţi. Păi, pe Perianu cine l-a dus? Cine a adus toţi copiii pe care îi are el? 
 
*Cine l-a adus pe Denis Man, păi, visa Gigi vreodată, se uita la Liga a 2-a? Niciodată. Puneţi-l să jure cu mâna pe Biblie, dacă e adevărat. La ce caracter are, am văzut şi ce credinţă are. El şi-ar vinde şi familia pentru un leu!
 
*Cei de la Parma sunt sideraţi de ceea ce s-a întâmplat. Au zis că aşa ceva nu au întâlnit niciodată. Am mesaj de la directorul sportiv în care zice că nu a trăit niciodată aşa ceva.
 
*Cred că toată lumea s-a obişnuit cu circul de la Steaua. Cred că uşor, uşor se închid toate uşile pentru ei. Aşteptăm să vedem contractul de la Parma şi vom vedea ce decizii vom lua.
 
*Gigi Becali e avar după bani, disperat, cu ochii injectaţi! Pe mine nu mă interesează un milion, 13 sau 200, pentru că eu m-am născut milionară. Nu am devenit, eram. De asta sunt eu relaxată, iar Gigi e crispat după bani. El trăieşte în minciună, dar s-a ascuns după Dumnezeu şi credinţă. Se foloseşte de credinţă să facă rău, să arunce cu noroi în orice om bun, care munceşte cinstit. Păcăleşte pe toată lumea.
 
*Îmi zicea: „Tată, la Dennis Man vei câştiga bani că m-ai ajutat mereu. Nimeni nu se va atinge de jucătorul tău, cât trăiesc eu. Giovanni nu are voie să se atingă de el“. Când îmi aduc aminte ce-mi spunea, mă ia plânsul. Eu sunt cel mai profesionist om cu care Gigi Becali a lucrat în viaţa lui anostă şi mică. E un transfer făcut de mine, de la A la Z. Chiar, Giovanni cum face transferuri? Nu avea interdicţie? Cum apare la TV să vorbească despre asta?
 
CITEŞTE ŞI:

 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările