Anamaria Prodan, făcută KO de Becali: Decizie radicală anunţată la miezul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali s-a răzbunat după jignirile primite, în ultimele zile
Gigi Becali s-a răzbunat după jignirile primite, în ultimele zile

După trei zile în care părţile implicate în conflict s-au jignit, ca la uşa cortului, latifundiarul din Pipera a trecut la măsuri concrete. Şi s-a asigurat că, atât timp cât el va conduce FCSB, impresarul FIFA nu va mai câştiga niciun cent de pe urma acestui club.

Anamaria Prodan şi Gigi Becali s-au bătut de la egal la egal în jigniri grosolane, neexistând un învingător clar la acest capitol. În schimb, acum, când se trage linie în acest conflict, se poate spune că patronul FCSB a lovit-o pe soţia lui Reghecampf unde a durut cel mai tare: la buzunar!

Mai întâi, a lăsat-o fără comisionul „gras“ din transferul istoric al lui Denis Man la Parma, pentru 13 milioane de euro. Iar, sâmbătă, aproape de miezul nopţii, Gigi Becali a intrat la Digi Sport şi a anunţat, răspicat, că Anamaria Prodan nu va mai avea niciun jucător la FCSB. Iar asta pentru că toţi fotbaliştii care sunt reprezentaţi de ea au fost informaţi de club că sunt obligaţi să „rupă“, imediat, înţelegerile pe care le au cu soţia lui „Reghe“. 

Decizia lui Becali a fost confirmată şi de Anamaria Prodan, care, într-o declaraţie oferită pentru „Fanatik“, a povestit cum jucătorii ei de la FCSB au fost înştiinţaţi că nu mai pot colabora cu ea.

Ce a spus Gigi Becali?

*A avut până ieri jucători la FCSB. Astăzi, nu mai are niciunul. Au rupt toţi contractul (n.r. - cu Anamaria Prodan). Contractul sunt eu! Nu mă cunoaşteţi? Eu nu pun condiţii. Eu spun „Faci aşa“. Şi faci! Nu mai avea rost, nu se mai putea aşa, după tot ce a fost. Ne facem de râs. Mă jigneşti aşa, la mine în casă. Cum să ai oameni aici (n.r. - la FCSB)? Şi ce, dacă nu există club în lume aşa? Uite, eu sunt altfel. Eu sunt Becali. Aşa se face la mine. Cine vine să lucreze cu mine să ştie. Faci ce spune Becali = FCSB.

*Hai să vă spun un lucru. Dacă ea nu jignea, eu nu aveam nicio treabă. Păi, cum adică? Eşti certat cu mine, dar stai la mine în casă. Sunt de 20 de ani în fotbal, mă ştie toată lumea. Mă ştiţi toţi. Aşa se lucrează cu mine. Eu zic, tu faci. Nu vrei, aia e. La mine e o companie mai conservatoare, nu modernă. E FCSB, adică Faci Ce Spune Becali.

Prodan

Ce a spus Anamaria Prodan?

*Gigi a dat un ordin, apoi MM le-a scris jucătorilor pe grup să aducă contractele ca să vadă perioadele până când sunt semnaţi cu mine şi cum să-i scoată din ele. Argăseală (n.r. - preşedinte FCSB) s-a pus să caute avocaţi ca să-i scoată din contractele cu mine.

*Gigi le-a promis jucătorilor că, dacă pierd procesele cu mine, le plăteşte FCSB-ul daunele. Cu ce bani, scot bani din club? Asta e de puşcărie ce face el! Jucătorii mei m-au sunat şi mi-au spus că le este frică, că sunt speriaţi. Gigi le-a transmis că nu vor mai juca niciun minut la FCSB, dacă vor continua cu mine.

Fotbaliştii reprezentaţi de Anamaria Prodan la FCSB

*Andrei Vlad, portar, 21 de ani (18 meciuri / 0 goluri în acest campionat)

*Iulian Cristea, fundaş, 26 de ani (18 / 4)

*Ionuţ Panţîru, fundaş, 24 de ani (14 / 0)

*Darius Olaru, mijlocaş, 22 de ani (16 / 3)

*Lucian Filip, mijlocaş, 30 de ani (0 / 0)

*Gabriel Simion, mijlocaş, 22 de ani (10 / 0)

*Adrian Şut, mijlocaş, 21 de ani (11 / 0)

*Robert Ion, mijlocaş, 20 de ani (2 / 0)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite