VIDEO Marian Vanghelie, filmat în timp ce-l înjură pe Mircea Geoană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Vanghelie a avut un comportament inexplicabil pentru un politician
Marian Vanghelie a avut un comportament inexplicabil pentru un politician

Înregistrarea audio prin care Marian Vanghelie îşi înjură colegii din partid şi în care primarul sectorului cinci are o ieşire total necontrolată la adresa lui Mircea Geoană a fost preluată de toată mass-media.

Postată pe blogul jurnalistului Victor Ciutacu, înregistrarea a putut fi ascultată şi de liderii din Partidul Social Democrat, drept pentru care, miercuri-seară, Marian Vanghelie şi-a prezentat, public, scuze.

Mai citiţi şi:

Capcanele curvăsăriei politice

Geoană: Nu cred că domnul Iliescu pune politica în cui

De joi însă a apărut şi filmuleţul în care primarul sectorului 5 le explică celor prezenţi că mai-marii partidului sunt în stare „să-şi vândă şi nevestele” pentru a putea să ajungă cât mai sus.

„Nişte lepre nenorocite. Tu crezi că-s îndrăgostit de Geoană? Ce-i gagică? Dă-l în p.... mea, că are o grămadă de defecte! Da' e vorba de când te uiţi tu în oglindă dimineaţa. Înţelegi? Cum, mă, zici una şi pe urmă aoleo, voi sunteţi mai tari, sunt mâine cu voi?! Cum dracu', mă, frate, mă, io am fost pe bulevard vagabond, ăştia au fost la facultate şi nu au învăţat nimic, dă-i dracu' de idioţi!”, spunea Marian Vanghelie.

În filmuleţul postat pe Antena 3, Vangfhelie mai spune că liderii din PSD „nu au învăţat nimic din principiile elementare ale bunui simţ”.
„Nişte lepre! Ăştia îşi vând nevestele, ascultă-mă ce spun. Ca să le dai o funcţie, îţi dă nevestele. De-aia arată emisiuni la Diaconescu, alea cu, cum îi zice mă, unde îşi bagă soţiile la schimbat. Dar eu nu înţeleg, scuză-mă, dacă vrei să te duci să f... una de ce s-o iei şi pe nevastă-ta cu tine? Da' ce, eşti masochist? Te duci şi iei tu una tu, nu?”, a încheiat Vanghelie.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite