Poliţia, cu ochii pe şoferii care aruncă chiştoace pe jos. Ce amenzi riscă aceştia

Poliţia, cu ochii pe şoferii care aruncă chiştoace pe jos. Ce amenzi riscă aceştia

Şoferii care aruncă chiştoace pe jos vor primi puncte amendă. FOTO: Poliţia Română

Poliţiştii declară război şoferilor fără bun simţ. Cei care vor arunca resturi de ţigări pe jos vor primi între 9 şi 20 puncte amendă, adică între 1.300 de lei şi 1.900 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia Română ia măsuri pentru educarea şoferilor şi sensibilizarea acestora privind protecţia mediului, alăturându-se începând de marţi, campaniei „NU arunca chiştoace”.
 
„9-20. Nu sunt ore, sunt doar puncte amendă pentru aruncarea chiştoacelor pe jos. Dacă tu arunci pe jos, şi alţii vor arunca.
 
Ai scrumieră? Foloseşte-o!
 
Strada nu este o scrumieră! O campanie la care ne-am alăturat şi noi în acest an”, au scris reprezentanţii Poliţiei Române, pe pagina de Facebook a instituţiei. 
 
                    
 
 
Organizaţia „NU arunca chiştoace” a postat un mesaj online, atenţionând şoferii care aruncă resturile de ţigară pe jos. „Şi am început, aşa cum v-am promis, acţiunile împreună cu Politia Romana. Astăzi a fost prima acţiune de informare.De aici încolo se vor aplica şi amenzile conform legislaţiei în vigoare! Soo, watch out şi #NUaruncachiştoace! #ÎmpreunăFacemRomâniaCurată”, se arată pe pagina ONG-ului. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: