Ion Ţiriac: „Eu cred foarte mult în vaccinul ăla rusesc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vladimir Putin a anunţat că Rusia a descoperit un vaccin împotriva COVID-19, dar comunitatea internaţională priveşte cu scepticism acest vaccin.

Omul de afaceri Ion Ţiriac a acordat un interviu jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre vaccinul împotriva COVID-19 descoperit de Rusia.

Preşedintele Vladimir Putin a făcut anunţul că cercetătorii din Rusia au descoperit un vaccin anti-COVID-19. Preşedintele a spus chiar că una dintre fetele sale s-a vaciinat deja.

„Eu cred foarte mult în vaccinul ăla rusesc. Nu sunt membru al niciunui partid, chiar dacă nimeni nu crede asta. Nici nu împart lucrurile în ruşi, americani sau chinezi”, spune Ion Ţiriac.

Omul de afaceri vorbeşte şi despre costurile unui asemenea vaccin şi despre faptul că anunţul ruşilor îi va determina pe americani sau chinezi să accelereze cercetările şi testele de laborator.

„Acum să vedem şi cât costă. Depinde şi cu ce vine pe piaţă. Costă 2 lei sau 2.000 de lei? Testul la noi în ţară costă 90 de euro, iar în Germania costă 27 de euro. (...) Treaba cu ruşii va accelera şi treaba cu China şi Statele Unite”, a mai spus Ion Ţiriac pentru gsp.ro

Citeşte şi:

Ţiriac, dezvăluire şocantă: „Halep mă consideră un inamic”. Ce spune despre decizia Simonei de a renunţa la US Open

Holdingul lui Ţiriac ridică un cartier rezdenţial pe locul vechiului Abator al Timişoarei. Apartamente, hotel, clădiri de birouri şi restaurarea monumentelor

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite