VIDEO Imaginile care dovedesc că Răzvan Cuc a fost acasă la şefa Tarom cu o seară înainte de moţiune. Cuc admite: Pot să mă întâlnesc cu directorii oriunde

VIDEO Imaginile care dovedesc că Răzvan Cuc a fost acasă la şefa Tarom cu o seară înainte de moţiune. Cuc admite: Pot să mă întâlnesc cu directorii oriunde

Răzvan Cuc, un ministru controversat

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a întâlnit cu şefa TAROM, Mădălina Mezei, în faţa casei sale, cu o seară înainte de moţiunea de cenzură, arată imaginile publicate de ziuanews.ro. Răzvan Cuc recunoaşte că a întrebat-o pe Mezei ce parlamentari vor zbura cu avioane Tarom în ziua moţiunii de cenzură, dar neagă faptul că i-a cerut să reţină aeronavele la sol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Răzvan Cuc s-a întâlnit cu fosta şefă TAROM Mădălina Mezei, miercuri seara, pe o strada din Cartierul Băneasa, puţin dupa ora 23.00. Filmarea a fost realizată în faţa locuinţei Madalinei Mezei, porivit ziuanews.ro. Ministrul Cuc se află în dreapta (sprijinit de maşina personală), îmbrăcat cu o vesta închisă la culoare, iar directorul general al TAROM de la acea vreme, Mădalina Mezei, în stânga, în faţa ministrului.

Răzvan Cuc recunoaşte că s-a întâlnit cu Ramona Mezei în faţa casei acesteia cu o seara înainte de moţiune. „Eu mă întâlnesc cu directorii oriunde, nu am vreo constrângere. Eram pe stradă. Dânsa a venit însoţită de fratele dânsei. Pot să mă întâlnesc oricând, cu orice director să vorbesc despre strategia ministerului“, a spus Cuc, într-o conferinţă de presă

Mădălina Mezei s-a recunoscut în imaginile difuzate de presă: „Da, confirm, dar sunt surprinsă cum au ajuns publice“, a spus fosta şefă Tarom. 

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, recunoaşte că a discutat cu fostul director al Tarom, Mădălina Mezei, despre parlamentarii care urmau să zboare cu avioane Tarom în ziua moţiunii de cenzură, dar susţine că nu i-a cerut să reţină aeronave la sol. „Eu am întrebat-o ce parlamentari zboară şi dacă lucrurile sunt în ok“, admite Cuc. 

Fostul şef al Tarom, Mădălina Mezei, a ţinut vineri o conferinţă de presă în cadrul căreia a povestit, cu lux de amănunte, ce ordine i-a dat ministrul Transporturilor Răzvan Cuc în privinţa reţinerii avioanelor care urmau să transporte parlamentari în ziua moţiunii declanşate împotriva premierului Viorica Dăncilă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: