Victor Ponta: „Udrea este adevăratul prim ministru al României“

Victor Ponta: „Udrea este adevăratul prim ministru al României“

Victor Ponta

Preşedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, este de părere că Elena Udrea este adevăratul premier al României şi de aceea americanii se interesează de relaţiile acesteia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ponta a comentat, pe blogul personal, ultimele informaţii despre România oferită de către WikiLeaks, precizând că Elena Udrea este cea mai importantă persoană din jurul lui Traian Băsescu. „Elena Udrea crede că noi credem că toţi americanii, până la Hillary şi Obama, sunt foarte curioşi ce relaţii intime are Dna. Udrea şi cu cine! Nici vorbă de aşa ceva, ar fi prea vulgar şi prea jenant. De fapt, americanii vor să ştie cine este de fapt Elena Udrea, pentru că ei ştiu foarte bine că în acest moment doamna respectivă este adevăratul Prim Ministru al României, adevăratul preşedinte al partidului de guvernare şi cam adevăratul decident din spatele preşedintelui ţării. Din acest motiv sunt aşa de interesaţi, iar modul în care a ajuns Dna. Udrea la această uriaşă putere îi preocupă, deoarece e greu să vezi ceva similitudini între cariera Dnei. Merkel, de exemplu, sau a Dilmei Rouseff şi cea a personajului nostru local", a spus Ponta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările