UNPR îl împinge în continuare pe Ponta spre Cotroceni. Oprea: Continuăm să strângem semnături de susţinere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Oprea şi Victor Ponta
Gabriel Oprea şi Victor Ponta

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a reiterat că Victor Ponta trebuie să ajungă preşedintele României, chiar într-o şedinţă la care a participat şi premierul. Totodată, liderul UNPR a anunţat că progresiştii continuă să strângă semnături de susţinere pentru candidatura lui Ponta la alegerile prezidenţiale.

„Preşedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea a arătat că parteneriatul cu PSD este unul corect şi că Primul-ministru Victor Ponta este omul de care România are nevoie pentru a depăşi o etapă istorică plină de încercări pentru români şi pentru întreaga ţară. De asemenea, Gabriel Oprea a subliniat că România are nevoie de Victor Ponta în funcţia de preşedinte şi că UNPR îşi continuă campania de strângere a un milion de semnături pentru susţinerea acestei candidaturi“, se arată într-un comunicat remis de UNPR. Progresiştii insistă să strângă un milion de semnături pentru a-l determina pe Victor Ponta să candideze, deşi, conform legii, sunt necesare numai 200.000 de semnături pentru candidatura la prezidenţiale.

La finalul întâlnirii de lucru, atât Victor Ponta cât şi Gabriel Oprea şi-au exprimat dorinţa ca aceste discuţii să aibă loc mai des, astfel încât parteneriatul dintre PSD şi UNPR să fie unul tot mai strâns şi să producă rezultate cât mai benefice pentru guvernare şi, în general, pentru societatea românească, se mai arată în comunicatul citat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite