Udrea: PMP poate să răspundă speranţelor românilor

Udrea: PMP poate să răspundă speranţelor românilor

Elena Udrea

Elena Udrea a scris pe blogul personal că Mişcarea Populară poate să răspundă speranţelor românilor şi să se constituie într-un reper de moralitate şi principialitate în politica românească.

Ştiri pe aceeaşi temă


„PMP poate să devină un catalizator social pentru România pe care ne-o dorim cu toţii. Mişcarea Populară trebuie să fie construcţia politică a celor care cred în România şi sunt gata să se implice pentru a construi ceva bun în această ţară“, a scris Udrea.

În opinia sa, eşecul USL este o dovadă a faptului că România are nevoie de continuare proiectului de ţară a preşedintelui Băsescu şi de o alternativă politică nouă şi proaspătă, care să ofere încredere în viitorul. 

„Actualul sistem politic este deopotrivă vetust şi toxic, iar alternativa este absolut necesară, mai spune aceasta.  

Elena Udrea a mai scris că, în aceste zile, Dan Voiculescu a devenit principalul actor politic din România, cel care stabileşte când o majoritate parlamentară se spulberă şi cine trebuie să facă parte din noul Executiv.

„Atunci când Crin Antonescu şi Victor Ponta şi-au pus semnătura pe pactul cu diavolul, era clar că lucrurile nu aveau să se sfârşească bine. (…) Este trist că PSD şi PNL au ajuns simple marionete în mâinile unui om care se joacă aşa cum vrea cu destinele politice ale celor două partide. Informaţiile scurse în presă în aceste zile (documentul USL care prevedea ca PC să dea preşedintele Senatului şi faptul că Antonescu a lucrat pe pactul de coabitare) dovedeşte că preşedinţii PSD şi PNL au fost simple marionete şi că USL a avut un singur scop: să-l protejeze pe Felix de braţul lung al Justiţiei“, este de părere Elena Udrea.

Udrea mai susţine că liberalii nu merită niciun dram de simpatie, chiar dacă s-ar putea regăsi în scurt timp în opoziţie, trădaţi de PSD – PC – UNPR. „Liberalilor le-au convenit scaunele moi ale Puterii şi acum trebuie să deconteze deopotrivă oportunismul şi naivitatea de care au dat dovadă“, a conchis Elena Udrea.





Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările