PSD lucrează la programul de guvernare. Ciolacu: Vom căuta şi vom găsi soluţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO: Arhivă
Marcel Ciolacu FOTO: Arhivă

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a transmis că partidul pe care îl conduce caută soluţii pentru cele 100 de măsuri propuse pentru români, care să fie introduse în programul de guvernare şi care să ţină cont de realitatea economică. Liderul PSD a precizat că nu a existat o discuţie în partid despre posibile ministere pe care să le conducă într-o alianţă cu liberalii la guvernare.

„Vom găsi şi vom căuta soluţii pentru aceste măsuri, cât de sustenabile sunt în economie şi realitatea românescă, dar noi spunem foarte clar că sunt priorităţi ale PSD şi ale românilor”, a declarat Ciolacu sâmbătă, referitor la faptul că liberalii critică măsurile propuse de social-democraţi.

Liderul social-democrat a precizat că nu s-a discutat în interiorul partidului despre eventualele ministere care ar reveni PSD-ului dacă va intra la guvernare, dar nici despre propuneri de miniştri. „Îmi pare rău că vă dezamgăesc, nu a fost discuţie în partid despre nume sau ministere. Vedem dacă putem face un program de guvernare comun”, a afirmat Ciolacu. 

De altfel, întrebat dacă Mihai Tudose şi Sorin Grindeanu ar putea primi portofolii în Guvern, Ciolacu a transmis: „Este foarte posibil. Nu e o decizie luată, dar sunt oameni cu o expertiză”.

Chestionat dacă Gabriela Firea ar putea primi şefia Ministerului Muncii, social-democratul a afirmat că nu au avut discuţii în acest sens.

Marcel Ciolacu şi alţi lideri ai PSD au avut sâmbătă discuţii, la sediul partidului, cu privire la viitorul program de guvernare pe care îl pregătesc social-democraţii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite