Orban, despre absenţa lui Cîţu de la şedinţa coaliţiei: „Întrebaţi-l pe premier. Eu am participat la toate întâlnirile”

Orban, despre absenţa lui Cîţu de la şedinţa coaliţiei: „Întrebaţi-l pe premier. Eu am participat la toate întâlnirile”

Ludovic Orban, liderul PNL şi preşedintele Camerei Deputaţilor. FOTO: Adevărul

Ludovic Orban a declarat, întrebat despre absenţa prim-ministrului Florin Cîţu de la şedinţa de marţi a coaliţiei de guvernare, că PNL este reprezentat de preşedintele liberalilor şi de premier şi a subliniat că el a participat la toate întâlnirile coaliţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Aşa am stabilit de comun acord cu premierul şi mi-a şi spus că nu poate să ajungă la 14.00, ci la 14.30. N-a venit. Acum întrebaţi-l pe premier, nu mă întrebaţi pe mine. PNL este reprezentat în coaliţie de preşedintele partidului şi de premier. În ceea ce mă priveşte pe mine, eu am participat la toate întâlnirile coaliţiei”, a afirmat Ludovic Orban după întrunirea de marţi a coaliţiei, chestionat despre lipsa premierului Florin Cîţu de la întâlnire.

Întrebat dacă Congresul PNL afectează coaliţia de guvernare în acest moment, Orban a răspuns: „Eu fac tot ceea ce este posibil pentru a nu fi afectat actul de guvernare de competiţia internă din PNL”.

Premierul a mai lipsit de la şedinţele coaliţie. De exemplu, pe 8 iulie, întrebat despre absenţa sa la întrunirea coaliţiei, Florin Cîţu spunea că întâlnirea a fost în timpul zilei, fiind dificil să îşi schimbe programul. „Aş prefera ca pe viitor aceste şedinţe să se ţină după ora 17.00 ca să pot să particip şi eu”, a adăugat atunci prim-ministrul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările