Oficial. Moţiunea de cenzură a fost depusă: 4 parlamentari PSD au trecut de partea Opoziţiei. Turcan: PSD vrea ca moţiunea să fie citită „noaptea, ca hoţii!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opoziţia a depus moţiunea de cenzură marţi seară, urmând ca Birourile Permanente reunite ale Parlamentului să stabilească calendarul pentru citirea şi votul acesteia.

„Au semnat pentru această moţiune de cenzură doi deputaţi ai minorităţilor parlamentare, patru deputaţi ai PSD şi un parlamentar independent”, a declarat Raluca Turcan, liderul deputaţilor PNL. 

„Am mai purtat negocieri personale, directe, cu foarte mulţi parlamentari. Acest Guvern antinaţional trebuie să pelce. Ştim că se exercită presiuni uriaşe faţă de smenatarii moţiunii şi Guvernul Dăncilă a scos la bătăie pentru a bloca moţiunea de cenzură”, a subliniat Turca.n  

„Chiar dacă am depus moţiunea de cenzură la 18.00 intenţionează să se dea votul „noaptea, ca hoţii”, adică în această noapte, iar votul să să dea într-o zi nelucrătoare”, a completat Turcan. „Suntem pregătiţi de orice şicană a PSD”, a mai afirmat liderul PNL. 

Deputatul Daniel Constantin a declarat că toţi parlamentarii Pro România au semnat moţiunea de cenzură şi o vor vota. 

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că, pentru prima dată din 2012 până în prezent, o moţiune de cenzură are şansa să treacă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite