Geoană: „Scandalul CFR Marfă, provocat de preşedinte, este un circ ieftin. Nu suntem în campanie electorală“

Geoană: „Scandalul CFR Marfă, provocat de
preşedinte, este un circ ieftin. Nu suntem în campanie electorală“

Senatorul PSD Mircea Geoană FOTO Eduard Enea

Senatorul PSD Mircea Geoană susţine că scandalul CFR Marfă, „provocat fără sens de atacurile preşedintelui“, nu aduce niciun beneficiu românilor, ci este „un circ ieftin ce generează nervi şi o periculoasă alunecare înspre instabilitate“. „Anul 2013 nu este unul electoral“, insistă Geoană.

Ştiri pe aceeaşi temă

„De pe urma scandalului CFR Marfă, provocat fără sens de atacurile preşedintelui, singurul lucru pe care îl «câştigă» românii este un circ ieftin, ce generează nervi şi o periculoasă alunecare înspre instabilitate politică, ceea ce poate afecta direct, în sens negativ, economia, locurile de muncă şi salariile“, arată senatorul social-democrat, într-un comunicat de presă remis Agerpres.

Totodată, Geoană critică declaraţiile făcute de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, care le-a cerut liberalilor să ia atitudine faţă de măsurile economice ale Guvernului.

„Apelul unui fost prim-ministru liberal care îndeamnă PNL să ia atitudine în faţa a ceea ce numeşte domnia sa «măsurile economice greşite ale Guvernului» este o eroare majoră. (...) Guvernul trebuie lăsat să îşi facă treaba. Nu este momentul acum să blocăm activitatea Guvernului din considerente electorale“, mai spune Mircea Geoană.

„Fac un apel public către toţi cei care nu citesc bine calendarul. Nu suntem în campanie electorală! România nu are nevoie de o campanie electorală de un an şi jumătate.“, conchide senatorul PSD.  

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: